Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Προ φινάλε ανανεώθηκε το “The Big Door Prize” για δεύτερη σεζόν

    Προ φινάλε ανανεώθηκε το "The Big Door Prize" για δεύτερη σεζόν

    Μόλις τέσσερα επεισόδια έχουν περάσει και όμως το Apple TV+ έδωσε το πράσινο φως για την δεύτερη σεζόν του “The Big Door Prize”.

    Σύμφωνα με το Deadline, τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο που μας πέρασε και αναμένονται να ολοκληρωθούν τον Μάιο, αλλά άγνωστη παραμένει ακόμα η ημερομηνία πρεμιέρας.

    “Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του M.O. Walsh, το ‘The Big Door Prize’ λέει την ιστορία μιας μικρής πόλης που αλλάζει για πάντα όταν μια μυστήρια μηχανή εμφανίζεται σε ένα κατάστημα, και υπόσχεται να αποκαλύψει την πραγματική μοίρα κάθε κατοίκου”, όπως μάς ενημερώνει η επίσημη σύνοψη. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους Chris O’Dowd ως Dusty, Gabrielle Dennis ως Cass, Damon Gupton ως Father Reuben και Josh Segarra ως Giorgio.

    Η σειρά είχε ανακοινωθεί από τον Μάιο του 2021 με τον David West Read να αναλαμβάνει χρέη showrunner και εκτελεστικού παραγωγού με τους David Ellison, Dana Goldberg, Miky Lee, Young Kyu Kim, Hyun Park, Bill Bost και Sarah Walker.

    “Είμαστε τόσο ευγνώμονες στο κοινό παγκοσμίως που έχουν ήδη αγκαλιάσει τις μικρές περίεργες ελπίδες και όνειρα των κατοίκων του Deerfield και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο χαρούμενοι για το που σχεδιάζουμε να τους πάμε με τη δεύτερη σεζόν”, είπε ο Read. “Χάρη στους συνεργάτες μας στα Apple TV+ και Skydance, έχουμε μια καταπληκτική ευκαιρία να συνεχίζουμε να χτίζουμε τη μαγεία και τα μυστήρια του ‘The Big Door Prize’ με αυτό το πραγματικά καταπληκτικό cast”.

    Η πρώτη σεζόν έκανε την πρεμιέρα της με τα τρία πρώτα επεισόδια στις 29 Μαρτίου και το φινάλε έχει οριστεί για τις 17 Μαΐου. Πώς σας φαίνεται που το “The Big Door Prize” θα επιστρέψει για ακόμα μια φορά; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX