Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Προεκλογικό «σόου» Ερντογάν: Έπεισε άνδρα να μην πηδήξει από γέφυρα

    Σύμφωνα με το Mega, o Ταγίπ Ερντογάν όπως μετέδωσαν τουρκικά μέσα, φαίνεται πως έπεισε έναν άνδρα να μην πηδήξει από γέφυρα στην Κωνσταντινούπολη όταν επέστρεφε από την προσευχή της Παρασκευής.

    Σε ακόμη ένα προεκλογικό σόου προχώρησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, απέτρεψε (όπως το 2015) αυτοκτονία πολίτη.

    Ο άνδρας, επιχείρησε να πέσει από τη «Γέφυρα των Μαρτύρων της 15ης Ιουλίου», στο Βόσπορο, αλλά φέρεται να τον έσωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας.

    Τι λένε τα τουρκικά ΜΜΕ

    Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, μετά την προσευχή της Παρασκευής, ο Ερντογάν με τη συνοδεία του, αναχώρησε για την τελετή που θα παρευρισκόταν στο ναυπηγείο Πέντικ για να παραδώσει την τουρκικής κατασκευής κορβέτα στο Πακιστάν.

    Την ώρα που η αυτοκινητοπομπή του προέδρου Ερντογάν περνούσε τη συγκεκριμένη γέφυρα, είδε τον συγκεκριμένο άνθρωπο να ετοιμάζεται να βουτήξει το κενό και τότε σταμάτησε το υπηρεσιακό του όχημα, πήγε κοντά του για να του μιλήσει και να τον αποτρέψει και τελικά,  κατάφερε να τον πείσει να επιστρέψει σπίτι του, σύμφωνα πάντα με τουρκικά ΜΜΕ.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ