Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Προετοιμάσου κατάλληλα για την πρώτη γνωριμία με τα πεθερικά

    Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τους γονείς του συντρόφου σου και η αγωνία σου είναι μεγάλη. Ξέρεις ότι όπως κάθε γονέας, έτσι και εκείνοι θέλουν το καλύτερο για το παιδί τους και δεν πρόκειται να το κρύψουν. Φρόντισε λοιπόν να κερδίσεις τις εντυπώσεις από το πρώτο λεπτό, καθώς η αρχή της γνωριμίας σας είναι καθοριστική. Πως θα το πετύχεις αυτό; Μα φυσικά ακολουθώντας τις συμβουλές μας που σκοπό έχουν να αποτρέψουν ανεπανόρθωτα λάθη και να αναδείξουν τον υπέροχο εαυτό σου!

    Ξεκίνα από την εμφάνισή σου

    Μια όμορφη παρουσία πάντα αποσπά θετικά σχόλια για αυτό θα σε συμβουλεύαμε να επιμεληθείς την εμφάνισή σου προτού συναντήσεις τους γονείς του αγαπημένου σου. Διάλεξε προσεκτικά τα ρούχα σου καθώς το ντύσιμό σου δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να προκλητικό ή υπερβολικό. Εννοείται πως το outfit που θα επιλέξεις θα έχει την σφραγίδα του στυλ σου, ωστόσο πρέπει να είναι κατάλληλο για την περίσταση. Μια υπέροχη πρόταση είναι να επιλέξεις ένα midi φόρεμα σε αέρινο ύφος, συνδυασμένο με μπότες, μποτάκια ή κλασικές γόβες. Θα είσαι κομψή και εντυπωσιακή και θα δείξεις ότι έχεις επιμεληθεί την εμφάνισή σου, χωρίς υπερβολές. Προτίμησε ένα ελαφρύ, νεανικό no-makeup makeup look και κάνε ένα όμορφο χτένισμα στα μαλλιά σου. Είσαι έτοιμη να καταπλήξεις!

    Δείξε τους καλούς σου τρόπους

    Το χαμόγελο και η ευγένεια είναι ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσεις τους άλλους και οι γονείς του αγαπημένου σου δεν αποτελούν εξαίρεση. Αν πρόκειται να επισκεφτείς το σπίτι των πεθερικών σου θα σε συμβουλεύαμε να μην πας με άδεια χέρια. Ένα κουτί γλυκά, μια ανθοδέσμη λουλούδια ή ένα κρασί είναι μια υπέροχη συμβολική κίνηση που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Φόρεσε το πιο λαμπερό σου χαμόγελο και φρόντισε να τους χαιρετήσεις εγκάρδια μόλις τους αντικρίσεις. Ακόμη δείξε προθυμία να απαντήσεις σε τυχόν ερωτήσεις και ευχαρίστησέ τους θερμά για την πρόσκληση πριν αναχωρήσεις από το σπίτι τους.

    Να είσαι ο εαυτός σου

    Σίγουρα δεν πρόκειται να κερδίσεις τις εντυπώσεις και την καρδιά των πεθερικών σου αν δεν είσαι ο εαυτός σου! Δείχνοντας κάτι άλλο από αυτό που είσαι και κάνοντας υπερπροσπάθεια να είσαι αρεστή σε εκείνους και να συμφωνείς με όλες τους τις απόψεις θα τους κάνεις να αισθάνονται αμήχανα. Θα εκλάβουν από την στάση σου ότι δεν τους αφήνεις να σε γνωρίσουν πραγματικά και να είσαι βέβαιη πως θα είναι αυστηροί μαζί σου. Μην ξεχνάς ότι όταν πρόκειται για την ευτυχία του παιδιού τους κανένας γονέας δεν είναι cool. Δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι, ο εαυτός σου είναι υπέροχος και είναι καιρός να προβάλλεις τα πιο λαμπερά και ενδιαφέροντα σημεία του!

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ