Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Πρώην συνεργάτιδα της Καινούργιου αναλαμβάνει δική της εκπομπή

    Μετά την παρουσία της στην εκπομπή Ευτυχείτε και την συμμετοχή της στο Καλοκαίρι #not η πρώην συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου αναλαμβάνει δική της εκπομπή στο Open tv.

    Την ανακοίνωση μάλιστα έκανε η ίδια μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram μετά από το πρώτο επίσημο τρέιλερ που κυκλοφόρησε.

    Ο λόγος για την έμπειρη δημοσιογράφο, Τζωρτζέλα Κόσιαβα. Η παρουσιάστρια λοιπόν επιστρέφει στο κανάλι με δική της εκπομπή κοινωνικού χαρακτήρα.

    Ο τίτλος της, όπως είδαμε στο τρέιλερ είναι «Μίλησέ μου» και η πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για τις 6 Σεπτέμβρη και καθημερινά στις 16.45.

    Πρόκειται για μια εκπομπή όπου η θεματολογία της θα έγκειται σε θέματα που απασχολούν την οικογένεια , τον επαγγελματικό χώρο , τις σχέσεις , την κοινωνία που ζούμε. Η ίδια μάλιστα έκανε την πρώτη της ανάρτηση.

    «Με ανυπομονησία , χαρά και αισιοδοξία ξεκινάμε αυτό το τηλεοπτικό ταξίδι μαζί σας για να μιλάμε για τα πάντα που απασχολούν την οικογένεια , τον επαγγελματικό χώρο , τις σχέσεις , την κοινωνία που ζούμε . Γιατί κάθε προβληματισμός έχει την λύση του ! Απλά μίλησε μου ❤️ #opentv #tvshow #comingsoon #happy #alltogether».

    Η δημοσιογράφος μετά τη συνεργασία της με την Κατερίνα Καινούργιου στο “Ευτυχείτε”, βρέθηκε στο πλευρό της Ελένης Τσολάκη στην καλοκαιρινή εκπομπή και παρουσίαζε διάφορα θέματα της επικαιρότητας!

    «Μια υπέροχη συνεργασία και μια νέα φιλία, σε ευχαριστώ για όλα Ελένη Τσολάκη. Σας ευχαριστώ από καρδιάς και σε όλη την ομαδάρα», έγραψε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ευχαριστήσει όλους όσους δούλεψαν μαζί της για την άψογη συνεργασία.

    Δες το τρέιλερ

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ