Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Προς νέα λάθη στις πληρωμές συνδεδεμένης του ΟΠΕΚΕΠΕ

    Προς νέα λάθη στις πληρωμές συνδεδεμένης του ΟΠΕΚΕΠΕ

    Η ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ δείχνει ότι πάμε για νέα λάθη στις πληρωμές.

    Ο ΟΠΕΚΕΠΕ με μια ανακοίνωση, υποστηρίζει ότι δεν φέρει ευθύνη για την πληρωμή των συνδεδεμένων ενισχύσεων που θα γίνουν πριν το Πάσχα.


    Συγκεκριμένα, ο ΟΠΕΚΕΠΕ έκλεισε το σύστημα για τις συνδεδεμένες ενισχύσεις και όσοι κατάφεραν να ανεβάσουν τις ποσότητες θα πληρωθούν.

    Από την ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ φαίνεται ότι όσοι κατάφεραν να καταχωρίσουν τις ποσότητες θα πληρωθούν τη συνδεδεμένη ενίσχυση στην πληρωμή πριν το Πάσχα.

    Για τους υπόλοιπους, που δεν θα πάρουν τα χρήματα, θα ανοίξει ξανά την πλατφόρμα ο ΟΠΕΚΕΠΕ για την καταχώριση ποσοτήτων και θα υπάρξει και δεύτερη πληρωμή στο μέλλον.


    Η ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ αναφέρει τα εξής:

    «Σας ενημερώνουμε ότι, μετά και την πάροδο της τελευταίας παράτασης που είχε δοθεί, η εφαρμογή καταχώρισης παραδόσεων ποσοτήτων για τα συνδεδεμένα καθεστώτα έχει κλείσει, προκειμένου ο Οργανισμός να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες που θα οδηγήσουν στην πληρωμή των δικαιούχων πριν το Πάσχα, όπως έχει ανακοινωθεί.

    Παρ’ όλο που η σχετική διαδικασία είχε ανακοινωθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, στις 21/2/2024, υπήρξαν φορείς που δεν ενήργησαν έγκαιρα, προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στη συγκεκριμένη εφαρμογή, με αποτέλεσμα οι παραγωγοί- πελάτες τους, με ευθύνη των φορέων, να μη δύνανται να λάβουν την δικαιούμενη ενίσχυση στην επικείμενη πληρωμή.

    Η διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ, με αίσθημα ευθύνης προς τους παραγωγούς, συνυπολογίζοντας τα νέα δεδομένα, ανακοινώνει ότι θα συνεχίσει τη διεκπεραίωση των προβλεπόμενων διαδικασιών, προκειμένου αυτοί να λάβουν τις σχετικές προσβάσεις και να καταχωρίσουν τις εκκρεμείς παραδόσεις, σε χρόνο που θα ανακοινωθεί από τον Οργανισμό, για να λάβουν την ενίσχυση οι παραγωγοί σε επόμενη πληρωμή.

    Και τούτο γιατί οποιαδήποτε νέα παράταση θα προκαλούσε καθυστερήσεις στις πληρωμές όσων ήδη έχουν προβεί, εντός των προβλεπομένων προθεσμιών, στις αναγκαίες καταχωρίσεις».

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ