Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Οι πρωταγωνιστές του «Fast and Furious» μπήκαν με ταχύτητα στο Hollywood και έλαμψαν

    Τέσσερις μήνες πριν κυκλοφορήσει η δέκατη ταινία «Fast and Furious», πολλοί μπορεί να αναρωτιούνται τι πέρασαν μέχρι σήμερα οι βασικοί πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας των «Μαχητών του Δρόμου» του 2001.

    • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

    Μια ηθοποιός που έκανε δύο φορές φυλακή, τα έφτιαξε με την Κάρα Ντελεβίν, μια δεύτερη έκανε γυμνή φωτογράφιση, ενώ ένας ηθοποιός κατηγορήθηκε για απάτη με πανάκριβες τσάντες Hermes και ένας δεύτερος για το διαβόητο σκάνδαλο του Fyre Festival. Ωστόσο, αυτό που σημάδεψε το franchise ήταν ο πρόωρος χαμός του ξανθού πρωταγωνιστή του.

    fast 7
    Ο αδικοχαμένος Πολ Γουόκερ που «έφυγε» σε τρακάρισμα με supercar

    Το 2013 ολόκληρος ο πλανήτης βούρκωσε όταν μαθεύτηκε ότι ο Μπράιν Ο’Κόνερ του «Fast and Furious», κατά κόσμον Πολ Γουόκερ, κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητο Porsche Carrera GT. Ο φίλος του που το οδηγούσε έχασε τον έλεγχό του και έπεσε πάνω σε τσιμεντένια κολόνα και σε ένα δέντρο. Ο 40χρονος, ο οποίος μετά την επιτυχία του πρώτου «Fast and Furious» («Οι Μαχητές των Δρόμων») είχε γίνει περιζήτητος στο Χόλιγουντ εξασφαλίζοντας πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ταινίες δράσης, μεταξύ των οποίων «Ασύλληπτη συμμορία» και «Hours», άφησε πίσω του την κόρη του Μίντοου, η οποία στα 23 της πλέον κάνει καριέρα μοντέλου.

    Tαινίες δράσης

    Ο Βιν Ντίζελ, που έπαιξε τον Ντόμινικ Τορέτο και στις εννέα ταινίες «Fast and Furious», καταξιώθηκε ως ένας από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές ταινιών δράσης. Μεταξύ άλλων έπαιξε με εισπρακτική επιτυχία στις ταινίες «The Chronicles of Riddick», «The Pacifier» και «The Last Witch Hunter», ενώ ήταν η φωνή του Γκρουτ στο «Guardians of the Galaxy». Πάντα προστατευτικός με την ιδιωτική του ζωή, πριν τα φτιάξει με το μοντέλο Παλόμα Χιμένες και αποκτήσουν μαζί τρία παιδιά δεν κατάφερε να κρύψει από τους παπαράτσι ότι τα είχε με τον κινηματογραφικό του έρωτα στην πρώτη ταινία «The Fast and the Furious» Μισέλ Ροντρίγκες.

    fast 6
    Ο Βιν Ντίζελ ως Ντόμινικ Τορέτο

    Μετά τον Ντίζελ, η Λέτι Ορτίθ της ταινίας έκανε αλλαγές στην προσωπική της ζωή. Το 2014 η Ροντρίγκες τα έφτιαξε με την Κάρα Ντελεβίν και μετά το διάσημο μοντέλο είχε ερωτική περιπέτεια με τον Ζακ Εφρον.

    fast 3
    Ροντρίγκες – Ντελεβίν

    Ενώ η καριέρα της πήγαινε όλο και καλύτερα, με ρόλους στο «Lost», στο «Avatar» και το «Resident Evil», η Ροντρίγκες αποκτούσε αλλεπάλληλα προβλήματα με τον νόμο. Το 2006 μπήκε πέντε ημέρες φυλακή στη Χαβάη διότι οδηγούσε μεθυσμένη. Το 2008 μπήκε 120 ημέρες φυλακή στο Λος Αντζελες, καθώς παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που της είχαν επιβληθεί διότι χτύπησε άνθρωπο με το αυτοκίνητο και τον εγκατέλειψε ενώ οδηγούσε μεθυσμένη.

    fast 4
    Η «καυτή» Λέτι Ορτίθ

    Δύο υποψηφιότητες

    Η Μία Τορέτο Τζορντάνα Μπρούστερ είδε την καριέρα της να απογειώνεται. Εκτός από τη συμμετοχή της σε άλλες τέσσερις ταινίες «Fast and Furious» και δεδομένη την εμφάνισή της στη δέκατη, η Μπρούστερ έπαιξε στο «Nearing Grace» και στο «D.E.B.S.».

    fast 1
    Ταλαντούχα και sexy η Τζορντάνα Μπρούστερ

    Για την ερμηνεία της, δε, στην ταινία του 2006 «Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι: Η αρχή» κέρδισε δύο υποψηφιότητες για τα βραβεία Teen Choice Awards. Το 2015 προκάλεσε εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό με τη γυμνή φωτογράφισή της στο περιοδικό «Allure», ενώ τον Σεπτέμβριο του 2022, έναν χρόνο μετά το διαζύγιο από τον πρώτο σύζυγό της, παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Τζέισον Μόρφιτ.

    fast 8 scaled
    H Τζορντάνα Μπρούστερ

    Τόσο ο Ρικ Γιούν που στο «The Fast and the Furious» υποδύθηκε τον Τζόνι Τραν όσο και ο ράπερ Ja Rule (Τζέφρι Ατκινς) που έπαιξε τον Εντουιν δέχτηκαν κατηγορίες για απάτες, αλλά αθωώθηκαν.

    fast 5
    Ο ράπερ Ja Rule

    Ο Γιούν, ο οποίος μεταξύ άλλων έπαιξε στο «Prison Break» και στο «Olympus Has Fallen», δέχτηκε αγωγή το 2011 από ζευγάρι από το Λονδίνο με την κατηγορία ότι τους πήρε 182.000 ευρώ για να τους παραδώσει οκτώ τσάντες Hermes, αλλά εξαφανίστηκε με τα χρήματα.

    fast 2
    Ο Ρικ Γιούν

    Το 2017 ο Rule δέχτηκε αγωγές με την κατηγορία ότι «έφαγε» χρήματα από επενδυτές και ανθρώπους που αγόρασαν εισιτήρια για το φεστιβάλ μουσικής Fyre Festival, το οποίο κατέληξε σε φιάσκο.

    {{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ