Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

  Πρωταπριλιά με νέα τιμολόγια ρεύματος

  Πρωταπριλιά με νέα τιμολόγια ρεύματος

  Σήμερα, Πρωταπριλιά, θα ανακοινωθούν τα τιμολόγια ρεύματος για τον μήνα Απρίλιο.


  Αν δεν αλλάξει τίποτα στην τιμολογιακή πολιτική που ακολούθησαν οι εταιρείες τον Μάρτιο, η τελική τιμή είναι πιθανό να αυξηθεί, ωστόσο δεν αποκλείεται να παραμείνει στα ίδια επίπεδα με τον Μάρτιο.

  Η πιθανή αύξηση αποδίδεται εν μέρει στον τύπο υπολογισμού της λιανικής τιμής, που συνδέεται με τις μεταβολές της χονδρικής τον προηγούμενο μήνα.

  Η τιμή της κιλοβατώρας ενδέχεται να διαμορφωθεί στα 11,6 λεπτά από 10,8 τον Μάρτιο, για τις υψηλότερες καταναλώσεις στα 12,75 από 11,90 και στο νυχτερινό τιμολόγιο στα 8,88 από 8,04.


  Εδώ μπορείτε να δείτε τις τιμές όταν ανακοινωθούν.

  Τέλος στους έναντι λογαριασμούς

  Η καταμέτρηση των παροχών σε μηνιαία βάση από τον ΔΕΔΔΗΕ έχει αρχίσει σταδιακά από τον Ιανουάριο και όλο και περισσότεροι καταναλωτές μπαίνουν στο σύστημα των πραγματικών χρεώσεων.

  Ηδη 2 εκατ. μετρητές βρίσκονται σε μηνιαία τιμολόγηση από τα συνεργεία του Διαχειριστή και σύμφωνα με τα όσα είπε στο πλαίσιο του 5ου Power & Gas Forum η Γενική Διευθύντρια Εμπορικών Λειτουργιών δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, κ. Οντίν Γκίνη, μέχρι το τέλος του πρώτου εξαμήνου στο σύστημα θα ενταχθούν όλοι οι μετρητές.

  Ο Διαχειριστής έχει ζητήσει με ανακοίνωσή του οι καταναλωτές να διασφαλίζουν ότι το τεχνικό προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ και των συνεργαζόμενων εργολαβικών εταιριών θα έχει πρόσβαση στο χώρο των μετρητών του ακινήτου, προκειμένου να γίνει η λήψη ένδειξης από τον μετρητή και στη συνέχεια να χορηγηθεί στον Προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας που έχει επιλέξει ο πελάτης, για την έκδοση εκκαθαριστικού λογαριασμού.

  Ωστόσο και οι περισσότεροι προμηθευτές ενημερώνουν τους πελάτες τους με μηνύματα όταν αρχίζει από τον ΔΕΔΔΗΕ η καταμέτρηση της παροχής σε μηνιαία βάση και η έκδοση πλέον εκκαθαριστικού λογαριασμού ζητώντας παράλληλα ότι εφόσον δεν υπάρχει έξυπνος μετρητής θα χρειαστεί να υπάρχει πρόσβαση στον χώρο που βρίσκεται ο μετρητής.
  Πηγή

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ