Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Πρώτη ματιά και ημερομηνία πρεμιέρας για την ταινία “The Last Kingdom”

    Πρώτη ματιά και ημερομηνία πρεμιέρας για την ταινία "The Last Kingdom"

    Το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας του “Seven Kings Must Die”, της ταινίας που έρχεται να ολοκληρώσει την ιστορία της επιτυχημένης σειράς εποχής, “The Last Kingdom”.

    Σύμφωνα με το Variety, η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στη συνδρομητική στις 14 Απριλίου. Θα συνεχίσει την ιστορία της πέμπτης σεζόν και θα δούμε τον Uhtred of Bebbanburg, που “πρέπει να διασχίσει για ακόμα μια φορά το διαλυμένο βασίλειο με αρκετούς πολύ αγαπητούς χαρακτήρες της σειράς, καθώς πολεμούν μαζί και εναντίον, νέων συμμάχων και εχθρών. Μετά τον θάνατο του Βασιλιά Edward, ακολουθεί μια μάχη για το στέμμα, καθώς αντίπαλοι διάδοχοι και εισβολείς αγωνίζονται για τη δύναμη. Και όταν μια συμμαχία έρχεται ψάχνοντας τη βοήθεια του Uhtred με τα σχέδιά τους, ο Uhtred έρχεται αντιμέτωπος με μια επιλογή ανάμεσα σε αυτούς που αγαπά περισσότερο και στο όνειρο να σχηματίσει μια ενωμένη Αγγλία”.

    Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

    Το “The Last Kingdom” βασίζεται στα 13 μυθιστορήματα του Bernard Cornwell, “Saxon Stories”, και καλύπτει την 45χρονη περίοδο από την άφιξη του Μεγάλου Στρατού των Βίκινγκ στην Βρετανία και την αντίσταση του Βασιλείου του Ουέσσεξ στις εισβολές. Αρχικά, η σειρά παιζόταν στο BBC 2, με το Netflix να βοηθά στην παραγωγή της δεύτερης σεζόν και εν τέλη να παίρνει όλα τα δικαιώματα από τον τρίτο κύκλο επεισοδίων.

    Πρωταγωνιστές είναι οι Alexander Dreymon, Emily Cox, Eliza Butterworth, Mark Rowley, Arnas Fedaravičius, Adrian Schiller, Cavan Clerkin, Millie Brady, Timothy Innes, Ewan Mitchell και James Northcote. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Stephen Butchard, Nigel Marchant και Gareth Neame και παραγωγός ο Ben Murphy

    Τα νέα για την ταινία τα μάθαμε τον Οκτώβριο του 2021 και αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει μέσα στο έτος που μας πέρασε. Ο Dreymon είναι εκτελεστικός παραγωγός του project, μαζί με την σεναριογράφο Martha Hillier. Στην παραγωγή βλέπουμε τους Marchant, Neame και Mat Chaplin, ενώ τα σκηνοθετικά ηνία ανήκουν στον Ed Bazalgette.

    Να σημειώσουμε ότι στην Ελλάδα μπορούμε να παρακολουθήσουμε τις τέσσερις από τις πέντε σεζόν στο Netflix.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τις κριτικές μας για τις σειρές που τελείωσαν τον περασμένο μήνα. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ