Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    Πρώτη ματιά στην νέα σειρά κινουμένων σχεδίων “Jurassic World: Chaos Theory”

    Πρώτη ματιά στην νέα σειρά κινουμένων σχεδίων "Jurassic World: Chaos Theory"

    Κατά τη διάρκεια του Geeked Week ’23, το Netflix αποκάλυψε μια ‘άγρια’ πρώτη ματιά στο “Jurassic World: Chaos Theory”, την νέα σειρά κινουμένων σχεδίων που έρχεται το 2024 και θα πρωταγωνιστεί ένας ηλικιακά Darius Bowman και ο T-Rex από το “Jurassic World: Camp Cretaceous”.

    Αν και το Netflix δεν ήταν έτοιμο να μοιραστεί όλες τις λεπτομέρειες για την σειρά, αποκάλυψε την επίσημη σύνοψη που προϊδεάζει ότι τα γεγονότα της θα λαμβάνουν χώρα πριν το “Jurassic World: Dominion”. “Μετά το κλείσιμο του πάρκου, μετά την πτώση του βασιλείου, ξεκινά μια νέα εποχή χάους… Το ‘Jurassic World: Chaos Theory’ έρχεται στο Netflix το 2024”.

    Όσο για το trailer, ξεκινά με μια ομάδα ανθρώπων που κυνηγούν έναν T-Rex που μοιάζει πολύ με την Big Eatie από το ‘Jurassic World: Camp Cretaceou’s, με το μπλε-γκρι δέρμα και τα κίτρινα μάτια της. Μετά τον εμβληματικό βρυχηθμό και τον τίτλο, βλέπουμε ένα αυτοκίνητο να παρασύρεται σε μια στάση. Το τελευταίο πλάνο του trailer είναι ο οδηγός που αφήνει το αυτοκίνητο και φαίνεται να είναι ένας μεγαλύτερος Darius.

    Το “Jurassic World: Camp Cretaceous” έτρεξε για πέντε σεζόν και η Big Eatie και η κόρη της, Little Eatie, ήταν χαρακτήρες στην τέταρτη και πέμπτη σεζόν. Την τελευταία φορά που είδαμε την Big Eatie, είχε σώσει τον Darius από έναν Σπινόσαυρο που ονομαζόταν Asset 87. Εκείνη και η κόρη της έφυγαν για να ζήσουν σε ένα καταφύγιο δεινοσαύρων που μόνο λίγοι γνώριζαν την ύπαρξή του. Από το trailer καταλαβαίνουμε ότι το μυστικό έχει πλέον αποκαλυφθεί.

    Το “Jurassic World: Chaos Theory” θα βγει στην συνδρομητική μέσα στο 2024. Πως σας φαίνεται; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ