Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Πρώτη ματιά στον 15ο “Doctor Who” και στη σύντροφό του

    Μια πρώτη ματιά στους νέους πρωταγωνιστές της σειράς “Doctor Who” έδωσε στο φως της δημοσιότητας το BBC.

    Μέσω των δύο παρακάτω φωτογραφιών, θα δείτε τους Ncuti Gatwa ως Doctor και Millie Gibson ως Ruby Sunday, όπως ακριβώς θα τους δούμε στον νέο κύκλο επεισοδίων.

    Δείτε τους παρακάτω:

    Το “Doctor Who” θα επιστρέψει τον Νοέμβριο του 2023 με τα τρία ειδικά επεισόδια που θα επαναφέρουν τον David Tennant και την Catherine Tate στους αρχικούς τους ρόλους. Οι δύο νέοι ηθοποιοί θα ξεκινήσουν τις δικές τους περιπέτειες τη γιορτινή περίοδο του ίδιου έτους. Όλα αυτά θα είναι υπό την καθοδήγηση του Russell T. Davies, που επιστρέφει στο franchise μετά από χρόνια ως showrunner.

    Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι μέσα στο έτος τα επεισόδια της σειράς θα διατεθούν προς προβολή μέσω του Disney+, το οποίο θα γίνει ο αποκλειστικός προορισμός της σειράς για όλες τις χώρες, πλην των Ην. Βασίλειο και Ιρλανδία.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Νοέμβριο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

    Πρώτη ματιά στον 15ο "Doctor Who" και στη σύντροφό του

    Δείτε το “Doctor Who” στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ