Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Πρώτες εικόνες από το πλατό του “Star Wars: The Acolyte”

    Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας Star Wars σειράς, με τον τίτλο “The Acolyte”, αποκαλύπτουν κάποια από τα μέλη του cast, το οποίο αποτελείται από τους Amandla Stenberg (The Darkest Minds), Lee Jung-Jae (Squid Game), Manny Jacinto (The Good Place), Jodie Turner-Smith (Queen & Slim), Dafne Keen (His Dark Materials), Rebecca Henderson (Inventing Anna), Charlie Barnett (Chicago Fire), Dean-Charles Chapman (Game of Thrones), Carrie-Anne Moss (The Matrix) και Margarita Levieva (Revenge).

    Δείτε τις παρακάτω (μέσω DailyMail):

    Πρώτες εικόνες από το πλατό του "Star Wars: The Acolyte"

    Δείτε τα πάντα από Star Wars στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    “Το ‘The Acolyte’ είναι ένα θρίλερ μυστηρίου που θα μεταφέρει τον θεατή σε έναν γαλαξία σκοτεινών μυστικών και αναδυόμενων σκοτεινών δυνάμεων στις τελικές μέρες της εποχής της High Republic. Ένας πρώην Padawan ενώνεται και πάλι με τον Jedi Master της για να ερευνήσουν μια σειρά από εγκλήματα, αλλά οι δυνάμεις που αντιμετωπίζουν είναι πιο δυσοίωνες από αυτές που περίμεναν”, λέει η επίσημη περιγραφή.

    Η σειρά είχε ανακοινωθεί το 2020 και με το σενάριο να γράφει η Leslye Headland και την εκτελεστική παραγωγή να έχουν αναλάβει οι Kathleen Kennedy, Simon Emanuel, Jeff F. King και Jason Micallef. Οι Rayne Roberts και Damian Anderson θα είναι παραγωγοί και η Headland θα σκηνοθετήσει το πιλοτικό επεισόδιο. Θα αποτελείται από οχτώ επεισόδια, αλλά άγνωστο παραμένει το πότε θα φτάσει στις οθόνες του Disney+.

    Για την ιστορία να πούμε ότι η εποχή της High Republic, την οποία έχουμε ερευνήσει μέσα από πολλά βιβλία και κόμικς, τοποθετείται 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του “Star Wars: Episode I – The Phantom Menace”, όπου το Jedi Order είναι στα πάνω του, ενώ ‘acolyte’ είναι ο μαθητευόμενος Sith.

    Ρίξτε μια ματιά σε όλα τα επερχόμενα projects του franchise και διαβάστε το πως μπορείτε να δείτε τις ταινίες χρονολογικά. Επιπλέον, δείτε ό,τι νεότερο φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Νοέμβριο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ