Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Προτιμάτε μπανιέρες ή ντουζιέρες;

    Προτιμάτε μπανιέρες ή ντουζιέρες;

    Όταν πρόκειται για το μπάνιο, το κυρίαρχο ερώτημα είναι… Ντουζιέρα ή μπανιέρα; Κι εκεί αρχίζουν τα διλήμματα, με τα «ναι, μεν αλλά», με άλλους να κλίνουν υπέρ της μπανιέρας λόγω της άνεσης κι άλλους να δίνουν προβάδισμα στην ντουζιέρα λόγω της εργονομίας. Εσείς, ό,τι κι α προτιμάτε πάντως, θα το βρείτε στο Ts Deco!

    Μπανιέρες για ατελείωτη χαλάρωση!

    Οι μπανιέρες αποτελούν πρωταγωνιστή του μπάνιου, τόσο από άποψη λειτουργικότητας όσο και από άποψη αισθητικής. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, η χαλάρωση στο μπάνιο έχει την τιμητική της και οι μοντέρνες ή vintage μπανιέρες που θα βρείτε στη στο Ts Deco, σας την εξασφαλίζουν ασυζητητί. Ευθύγραμμες, ασύμμετρες, γωνιακές, στρογγυλές ή ελεύθερης τοποθέτησης, μαζί φυσικά με τις βαλβίδες τους, σας περιμένουν σε πολύ προσιτές τιμές για να βρείτε εκείνη που ικανοποιεί το γούστο και τις ανάγκες του χώρους σας, κάνοντας το μπάνιο σας απολαυστικό!

    Ντουζιέρες υψηλής αισθητικής!

    Προτιμάτε μπανιέρες ή ντουζιέρες;

    Κι αν ανήκετε στην κατηγορία όσων προτιμούν τις ντουζιέρες, επειδή εξοικονομούν πολύτιμο χώρο, ειδικά όταν το μπάνιο είναι μικρό,  στο Ts Deco θα βρείτε μεγάλη ποικιλία. Ακρυλικές, πορσελάνινες, ανοξείδωτες, συνθετικές, πέτρινες, όλες τους είναι κατασκευασμένες με ασύγκριτης ποιότητας υλικά και ικανές να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες απαιτήσεις του μπάνιου σας. Εξερευνήστε ολόκληρη τη συλλογή Ts Deco, βρείτε την ιδανική για το μπάνιο σας και ολοκληρώστε την εικόνα, επιλέγοντας και την κατάλληλη καμπίνα από το πλήρως ενημερωμένο eshop!

    Επισκεφθείτε με ένα click το tsdeco.gr, γνωρίστε τον ιδανικό συνδυασμό εγγύησης και κόστους και επωφεληθείτε από τη δυνατότητα πληρωμής έως 36 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα και τα δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα, για αγορές άνω των 100€!

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ