Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Πρώτο Trailer Απο Το «Jason Bourne»

    jason-bourne-trailer-2

    Πρώτο Trailer Απο Το «Jason Bourne»

    Υστερα απο έαν σύντομο teaser, η Universal Pictures κυκλοφόρησε και το πρώτο μεγάλο trailer απο το «Jason Bourne», την πέμπτη ταινία απο το action-franchise, που είναι βασισμένο στις νουβέλες που έγραψε ο Robert Ludlum.

    Το trailer βρίσκει τον Bourne στο επίκεντρο των επεισοδίων της Αθήνας, ύστερα απο μια διαδήλωση κατά της λιτότητας, όμως οι μολότωφ και οι συγκρούσεις των διαδηλωτών με την αστυνομία είναι το λιγότερο που τον απασχολούν, καθώς κάποιος επαγγελματίας δολοφόνος προσπαθεί να τον σκοτώσει.

    Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Paul Greengrass («The Bourne Supremacy», «The Bourne Ultimatum», «Captain Phillips»), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Matt Damon και Christopher Rouse, βασισμένοι στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο Robert Ludlum.

    [ad id=”6783″]

    Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Jason Bourne βρίσκεται και πάλι ο Matt Damon, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Tommy Lee Jones («The Fugitive»), Alicia Vikander («Ex Machina»), Julia Stiles («The Bourne Supremacy», «The Bourne Ultimatum»), Vincent Cassel, Riz Ahmed, Neve Gachev, Scott Sheperd και Ato Essandoh.

    Το «Jason Bourne» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 28 Ιουλίου.

    Δείτε το trailer:

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ