Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Πρώτο Trailer Απο Την Έκτη Σεζόν Του “Vikings”

    Πρώτο Trailer Απο Την Έκτη Σεζόν Του “Vikings”

    Το History κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την έκτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς “Vikings“, μια σεζόν που θα είναι και η τελευταία. Το πρώτο trailer φανερώνει μια πολύ πλούσια σεζόν, με μάχες σε όλα τα μέτωπα και εναν επίλογο που θα κλείσει με εντυπωσιακό τρόπο την σειρά του History.

    “Η έκτη σεζόν επιστρέφει ακολουθώντας την μάχη ανάμεσα στα αδέλφια, που άφησε τον Bjorn θριαμβευτή και ήρωα στους ανθρώπους που υπέφεραν απο την τυρανία του Ivar.
    Ως ο νέος ηγέτης του Kattegat, ο Bjorn πασχίζει να αναπληρώσει το κενό που άφησε ο πατέρας του, ενώ αντιμετωπίζει αρκετά διλήμματα και την ιδέα πως η εξουσία επισκιάζει την ηθική.

    Την ίδια ώρα, ο Ivar αναζητά το νέο μονοπάτι που θα τον απελευθερώσει απο το παρελθόν, ταξιδεύοντας στον Δρόμο του Μεταξιού που τον οδηγεί στη Ρωσία. Εκεί θα συναντήσει τον Prince Oleg, εναν αδίστακτο και απρόβλεπτο Ρώσο ηγεμόνα, που θα σοκάρει ακόμη και τον Ivar με τις απάνθρωπες πράξεις του.

    Η Lagertha έχει την δική της ατζέντα, καθώς επιθυμεί να ζήσει μια πιο ήσυχη και λιγότερο δημόσια ζωή στην δική της φάρμα, όμως νέοι κίνδυνοι παραμονεύουν και για αυτήν.

    Ο Ubbe και η Torvi ταξιδεύουν στην Ισλανδία για να αποκαλύψουν το μυστήριο γύρω απο την εξαφάνιση του Floki, ενώ ο Hvitserk συνεχίζει την προσωπική βεντέτα με τον Ivar.”

    Δημιουργός της σειράς είναι ο Michael Hirst («The Tudors», «Camelot»), ενώ πρωταγωνιστούν οι Gustaf Skarsgård, Clive Standen, Alexander Ludwig, Katheryn Winnick, Nathan O’Toole, Jordan Patrick Smith, Alex Høgh Andersen, Lothaire Bluteau, Danila Kozlovsky, Darren Cahill (“Red Rock”), Leah McNamara και Albano Jerónimo.

    Η έκτη σεζόν του “Vikings”, θα κάνει πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο στις 4 Δεκεμβρίου στο History.

    Δείτε το trailer:

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ