Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Πρώτο Trailer Απο Το «Southpaw»

    Southpaw

    [quote font=”tahoma” font_size=”18″ color=”#494949″ arrow=”yes” align=”left”]Η The Weinstein Company κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «Southpaw», το boxing δράμα του Antoine Fuqua.[/quote]

    «Το φίλμ αφηγείται την ιστορία του Billy Hope, ενός προβληματικού πρωταθλητή του μπόξ. Εχοντας παίξει καταλυτικό ρόλο στο θάνατο της γυναίκας του, και έχοντας χάσει την επιμέλεια της κόρης του, ο Billy πρέπει να παλέψει κυριολεκτικά και μεταφορικά για να ξαναχτίσει τη ζωή του.»

    Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Antoine Fuqua («Training Day», «The Equalizer»), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Kurt Sutter («Sons of Anarchy») και Richard Wenk («The Equalizer»).

    Πρωταγωνιστούν οι Jake Gyllenhaal, Rachel McAdams, Forest Whitaker, Naomie Harris, Tyrese Gibson, 50 Cent, Beau Knapp, Clare Foley, Victor Ortiz, Miguel Gómez, Rita Ora.

    Με σερί εξαιρετικών ερμηνειών, ο μεταμορφωμένος για μια ακόμη φορά Jake Gyllenhaal φιλοδοξεί να κερδίσει την δεύτερη του υποψηφιότητα για Oscar, κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί αν η ταινία του Fuqua διακριθεί γενικότερα.

    [ad id=”6783″]

    Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 31 Ιουλίου, ενώ η άφιξη της στην Ευρώπη θα γίνει μέσα στον Αύγουστο.

    Δείτε το trailer:

    [ad id=”5586″]

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ