Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Πρώτο trailer για το «Batman v Superman : Dawn of Justice»

    Batman-v-Superman-Dawn-of-Justice-Poster

    [quote font=”tahoma” font_size=”18″ color=”#424242″ arrow=”yes” align=”left”]Δείτε το πρώτο trailer της ταινίας[/quote]

    Ο σκηνοθέτης Zack Snyder («300″, «Watchmen», «Dawn of the Dead») έδωσε εντολή να κυκλοφορήσει το πρώτο επίσημο trailer για το «Batman v Superman : Dawn of Justice» .

    Το τρέιλερ είχε φτάσει λίγο νωρίτερα από το προγραμματισμένο, μιας και μια εκδοχή του με πορτογαλικούς υπότιτλους είχε διέρρευσε παράνομα μόλις χτες.

    Στο συγκεκριμένο τρέιλερ μπορούμε να δούμε μόνο τον Batman και τον Superman που θα δώσουν και τη μεγάλη μάχη της ταινίας. Τα υπόλοιπα που ακούμε είναι φωνές και φάσεις των υπόλοιπων ηθοποιών που συμπληρώνουν το καστ. Η βοή από τις συζητήσεις που ακούγονται περί του post-Superman κόσμου (μέσα στις φωνές ακούμε και τον Jesse Eisenberg ο οποίος θα βρίσκεται στο ρόλο του Lex Luthor), διακόπτεται από τα λόγια του Jeremy Irons ,ο οποίος θα υποδύεται τον Alfred στην ταινία, τον πιστό μπάτλερ του Batman.

    Το «Batman v Superman : Dawn of Justice», βασισμένο στους χαρακτήρες της DC Comics, έχει ως πρωταγωνιστές τους Henry Cavill ως Superman, Ben Affleck ως Bruce Wayne / Batman, Jesse Eisenberg ως τον «κακό» Lex Luthor, Jeremy Irons ως μπάτλερ του Wayne Alfred, τη Gal Gadot ως Wonder Woman και φυσικά τον Jason Momoa ως Aquaman. To καστ συμπληρώνεται από τους Holly Hunter, Callan Mulvey, Tao Okamoto, Amy Adams, Laurence Fishburne και Diane Lane.

    [ad id=”6783″]

    Δείτε το σκοτεινό trailer παρακάτω :

    [ad id=”5586″]

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ