Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Πρωτοφανές περιστατικό στην Κρήτη: Γυναίκα κατήγγειλε απόπειρα απαγωγής της αλλά τελικά συνελήφθη για διασπορά ψευδών ειδήσεων

    Απόπειρα απαγωγής της από δύο άγνωστους άνδρες κατήγγειλε μια γυναίκα στην Κρήτη που τελικά συνελήφθη για διασπορά… fake news.

    Σύμφωνα με το cretalive.gr μια Ηρακλειώτισσα κατήγγειλε στην Αστυνομία απόπειρα απαγωγής της σε δρόμο του Μασταμπά στο Ηράκλειο. Η γυναίκα που περιέγραψε ένα σκηνικό τρόμου από το οποίο κατάφερε να διαφύγει τελευταία στιγμή, τελικά συνελήφθη και σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία για διασπορά ψευδών ειδήσεων και θα δικαστεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

    Η γυναίκα στο πλαίσιο κατάθεσης που κλήθηκε να δώσει για τη δήθεν απόπειρα απαγωγής σε βάρος της, έκανε μια περιγραφή των γεγονότων που υποτίθεται ότι είχαν συμβεί. Όταν κλήθηκε να επαναλάβει το τι ακριβώς συνέβη, άρχισε να τα «μασάει».

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί της γνωστοποίησαν ότι θα αναζητήσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας προκειμένου να διασταυρώσουν τα όσα είχε καταγγείλει και τότε εκείνη φέρεται να ομολόγησε ότι όλα ήταν ψέματα και ότι το έκανε για λόγους… αυτοπροβολής. Μάλιστα στενό συγγενικό της πρόσωπο διατηρεί σχολή με πολεμικές τέχνες.

    «Έσπασαν» τα τηλέφωνα

    Είναι μια υπόθεση που έχει προκαλέσει αλγεινή εντύπωση στις αστυνομικές αρχές, καθώς τα όσα κατήγγειλε δημοσίως προκάλεσαν έντονη ανησυχία και αναστάτωση σε αρκετούς Ηρακλειώτες και δη γονείς που «έσπασαν» τα τηλέφωνα, για να ρωτούν αν αληθεύει η συγκεκριμένη καταγγελία και αν πρέπει να ανησυχούν για τα παιδιά τους που κυκλοφορούν στην περιοχή.

    Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα που από παθούσα βρέθηκε τελικά κατηγορούμενη, υποστήριξε σε τηλεοπτική της συνέντευξη ότι κατάφερε να απωθήσει τους δύο επίδοξους απαγωγείς της, τον ένα μάλιστα ένοπλο, χρησιμοποιώντας τεχνικές «krav maga».

    Όπως αναφέρει το cretalive.gr, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηράκλειου ήταν εξαρχής επιφυλακτικοί ως προς τη βασιμότητα της καταγγελίας, έπρεπε όμως να την διερευνήσουν για παν ενδεχόμενο και τελικά οι αρχικές τους υποψίες, επιβεβαιώθηκαν πλήρως.

    «Τέτοια περιστατικά εκτός από ποινικά επιλήψιμα, είναι κατακριτέα κοινωνικά και ηθικά. Προκαλούν μεγάλη ανησυχία στον κόσμο, απασχολούν μια ολόκληρη υπηρεσία στο πλαίσιο της προανάκρισης και αυτό αποβαίνει σε βάρος κάποιου άλλου συμπολίτη μας που μπορεί να έχει πραγματικά ανάγκη. Οφείλουμε όλοι να είμαστε πιο προσεκτικοί και να μη δίνουμε βήμα σε ανθρώπους που δεν διστάζουν να προβούν σε τόσο σοβαρές καταγγελίες για λίγη δημοσιότητα και προβολή», σχολίασε με έμφαση στο cretalive.gr αστυνομική πηγή.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ