Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Πρωτομαγιάτικη εμφάνιση θα κάνουν οι White House Plumbers

    Πρωτομαγιάτικη εμφάνιση θα κάνουν οι White House Plumbers

    To HBO έδωσε στο φως της δημοσιότητας το πρώτο trailer από την επερχόμενη μίνι-σειρά “White House Plumbers”, το οποίο μάς ενημερώνει και για την ημερομηνία πρεμιέρας.

    Η σειρά “πάει το κοινό πίσω από τα φώτα του σκανδάλου Watergate, καθώς οι πολιτικοί σαμποτέρ του Nixon, E. Howard Hunt (Woody Harrelson) και G. Gordon Liddy (Justin Theroux), ανέτρεψαν κατά λάθος την προεδρία που προσπαθούσαν να προστατέψουν με τόσο ζήλο…και τις οικογένειές τους μαζί. Χρονολογώντας τις πράξεις που έλαβαν χώρα, αυτό το σατιρικό δράμα ξεκινά το 1971, όταν ο Λευκός Οίκος προσλαμβάνει τους Hunt και Liddy, πρώην πράκτορες των CIA και FBI, αντίστοιχα, για να ερευνήσουν την διαρροή των εγγράφων του Πενταγώνου. Μετά την αποτυχία τους, το απίθανο ζεύγος θέτει την Επιτροπή να Επανεκλέξει τον Πρόεδρο, μηχανορραφώντας αρκετές απίστευτες μυστικές αποστολές – μεταξύ άλλων να βάλουν κοριό στα γραφεία της Εθνικής Επιτροπής Δημοκρατικών στο σύμπλεγμα του Watergate. Αποδεικνύοντας ότι η ιστορία μπορεί να είναι ακόμα πιο παράξενη από την φαντασία, το ‘White House Plumbers’ ρίχνει φως στις λιγότερο γνωστές σειρές γεγονότων που οδήγησαν σε ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά εγκλήματα της Αμερικής”, λέει η επίσημη σύνοψη (μέσω Deadline).

    Δείτε το trailer παρακάτω:

    Πλάι στους προαναφερθέντες θα δούμε τους Lena Headey, Judy Greer, Domhnall Gleeson, Toby Huss, Ike Barinholtz, Kathleen Turner, Kim Coates, Yul Vazquez, Alexis Valdés, Nelson Ascencio, Tony Plana, Zoe Levin, Liam James, Kiernan Shipka, Tre Ryder, David Krumholtz, F. Murray Abraham, Rich Sommer και John Carroll Lynch. Δημιουργοί και σεναριογράφοι είναι οι Alex Gregory και Peter Huyck και σκηνοθέτης ο David Mandel. Οι τρεις τους είναι εκτελεστικοί παραγωγοί με τους Harrelson, Theroux, Ruben Fleischer, David Bernad, Frank Rich, Paul Lee, Nne Ebong, Mark Roybal, Len Amato, Gregg Fienberg.

    Το “White House Plumbers” είχε ανακοινωθεί από το 2019 και αρχικά ήταν να κάνει την πρεμιέρα του μέσα στον μήνα, αλλά πλέον θα ξεκινήσει να προβάλλεται από την 1 Μαΐου. Πώς σας φαίνεται η σειρά; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX