Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Πρόβα με απρόοπτα για Μαρία Ναυπλιώτου και Νίκο Ψαρρά

    Η Μαρία Ναυπλιώτου… έπαθε «Μήδεια» και χαστούκισε τόσο δυνατά τον συμπρωταγωνιστή της Νίκο Ψαρρά στη διάρκεια πρόβας τους για την ομώνυμη παράσταση, που ο άνθρωπος έφτασε στα όρια της ρήξης τυμπάνου και χρειάστηκε να πάει στον γιατρό!

    naypliotou

    Το (πρωτότυπο, ομολογουμένως!) ατύχημα συνέβη, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», γύρω στα μέσα Ιουλίου, όταν οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες είχαν μπει πια στην τελική ευθεία για το ανέβασμα του έργου στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου και έκαναν πολύωρες και απαιτητικές πρόβες με τον Γερμανό σκηνοθέτη Φρανκ Κάστορφ.

    Φαρμακευτική αγωγή

    Είναι γεγονός, πάντως, ότι κανείς δεν κατάλαβε, ούτε το πρώτο βράδυ ούτε το δεύτερο, ότι ο εκ των πρωταγωνιστών του έργου Νίκος Ψαρράς έπαιζε με τραυματισμένο αυτί από το δυνατό χαστούκι που του έδωσε η Μαρία Ναυπλιώτου σε μια από τις τελευταίες πρόβες τους.

    i magissa psaras

    Οπως μας μετέφερε αξιόπιστη πηγή από το περιβάλλον του, ο ηθοποιός έλαβε ακόμη και φαρμακευτική αγωγή τις πρώτες ημέρες, γιατί δεν άκουγε καλά και πονούσε. Παρ’ όλα αυτά ξεπέρασε τον εαυτό του πάνω στη σκηνή της Επιδαύρου και απέδειξε για ακόμη μια φορά το ταλέντο και τον επαγγελματισμό του, δίνοντας μια ερμηνεία που χειροκροτήθηκε θερμότατα από τους θεατές, στους οποίους άρεσε η παράσταση.

    maria naupliotou11081

    Φυσικά, η Μαρία Ναυπλιώτου, μόλις συνειδητοποίησε τι είχε κάνει πάνω στον υποκριτικό της οίστρο, αισθάνθηκε πάρα πολύ άσχημα για τον συνεργάτη της και του ζήτησε χίλιες φορές συγγνώμη τόσο εκείνη την ημέρα όσο και τις επόμενες. Ο Νίκος Ψαρράς, από την πλευρά του, φυσικά δεν της κράτησε καμία κακία.

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ