Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    «Προξενιό» στον Alpha με Ελισάβετ Μουτάφη και Μελέτη Ηλία

    Γιατί μια γυναίκα σιωπά για τον φόνο του συζύγου της και της θυγατέρας της; Επειδή τον έχει διαπράξει ή επειδή κρύβει ένα μεγάλο μυστικό και έχει απειληθεί; Φουλ στο σασπένς! Η μυθοπλασία στα καλύτερά της και την τηλεοπτική σεζόν 2023-2024 στον Alpha!

    Το «Προξενιό» έρχεται με την Ελισάβετ Μουτάφη και τον Μελέτη Ηλία! Αρκετές νέες κοινωνικές σειρές θα εισβάλουν την επόμενη σεζόν, με τον Alpha να εξασφαλίζει ήδη τα δικαιώματα για το «Προξενιό της Ιουλίας», το οποίο βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Γιώργου Σ. Πολίτη.

    Ελισάβετ Μουτάφη

    Η σειρά εποχής περιστρέφεται γύρω από την Ιουλία Βένιου και το προξενιό της με τον μεγαλοκτηματία Γιωργίκη Προβιό, μια είδηση που έκανε αίσθηση σε όλη τη Λάρισα. Μερικά χρόνια μετά όμως ο γάμος ολοκληρώνεται με οδυνηρό τρόπο. Ο σύζυγος βρίσκεται δολοφονημένος, όπως και η τρίχρονη κόρη του ζευγαριού. Η Ιουλία καταδικάζεται σε θάνατο και περιμένει την εκτέλεση της ποινής της χωρίς να πει λέξη. Λίγες ημέρες πριν από την εκτέλεσή της μια νεαρή δημοσιογράφος προσπαθεί να της πάρει συνέντευξη μέσα από τις Φυλακές Αβέρωφ και τότε διαπιστώνει ότι ίσως δεν έχει βγει όλη η αλήθεια στο φως.

    meletis ilias kentriki
    Μελέτης Ηλίας

    Ισως υπάρχει ακόμα μία ιστορία που δεν έχει αφηγηθεί. Θα προλάβει να τη σώσει από την εκτέλεση; Γιατί μια αθώα γυναίκα δεν μίλησε και δέχεται στωικά την ποινή της; Στη σειρά, σύμφωνα με πληροφορίες, θα πάρει μέρος ένα λαμπερό καστ από δημοφιλείς ηθοποιούς. Μάλιστα, φαίνεται πως έχουν έχουν ήδη κλείσει οι Μελέτης Ηλίας, Aννα Μάσχα και Ελισάβετ Μουτάφη, ενώ όλο το καστ αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο προσεχές διάστημα.

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ