Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    The Rise of the Lakers Dynasty”

    The Rise of the Lakers Dynasty"

    To “Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty” έκανε την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του την Κυριακή που μας πέρασε, αλλά δεν συγκέντρωσε όλους τους οπαδούς του.

    Σύμφωνα με το Deadline, μόλις 629.000 ήταν οι θεατές που παρακολούθησαν την πρεμιέρα, τόσο στο HBO, όσο και στο Max, ποσό χαμηλότερο από την αντίστοιχη της πρώτης σεζόν, η οποία είχε 901.000 θεατές.

    Κάθε επεισόδιο του πρώτου κύκλου συγκέντρωνε κοντά στους 1,2 εκ. θεατές την ημέρα της προβολής του, με το φινάλε να παρακολουθείτε από 1,6 εκ. άτομα, ενώ με τον καιρό γύρω στους 6 εκ. ανθρώπους είχαν δει κάθε επεισόδιο. Αυτό το φαινόμενο τείνει να είναι συχνό στις σειρές που βγαίνουν παράλληλα σε συνδρομητικές, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που μπορεί να περιμένουν να τελειώσει μια σεζόν για να την δουν όλη μαζί.

    Οπότε παρά την πτώση στην πρεμιέρα του “Winning Time”, το κανάλι δεν πρέπει να φοβάται ιδιαίτερα μήπως έχει χάσει τους fans της σειράς, αν και προ ημερών είχε γίνει γνωστό ότι η Warner Bros. Discovery έχασε 1,8 εκ. συνδρομητές μετά την αλλαγή της συνδρομητικής σε Max.

    Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο του Jeff Pearlman, “Showtime: Magic, Kareem, Riley, and the Los Angeles Lakers Dynasty of the 1980s”, και είναι μια δημιουργία των Max Borenstein και Jim Hecht. Οι δυο τους είναι εκτελεστικοί παραγωγοί με τους Adam McKay, Kevin Messick, Rodney Barnes, Jason Shuman και Scott Stephens. Ο Borenstein κατέχει και θέση showrunner.

    Η δεύτερη σεζόν μας ταξιδεύει στα έτη 1980 με 1984 κατά την διάρκεια των NBA Finals και επικεντρώνεται “στον πρώτο επαγγελματικό επαναληπτικό αγώνα των αστέρων της εποχής, Magic (Quincy Isaiah) και Larry Bird (Sean Patrick Small) των Boston Celtics”.

    Το cast περιλαμβάνει τους John C. Reilly ως Jerry Buss, Quincy Isaiah ως Magic Johnson, Jason Clarke ως Jerry West, Adrien Brody ως Pat Riley, Tracy Letts ως Jack McKinney, Jason Segel ως Paul Westhead, Hadley Robinson ως Jeanie Buss, DeVaughn Nixon ως Norm Nixon, Solomon Hughes ως Kareem Abdul-Jabbar, Brett Cullen ως Bill Sharman, Spencer Garrett ως Chick Hearn, Delante Desouza ως Michael Cooper, Jimel Atkins ως Jamaal Wilkes, Austin Aaron ως Mark Landsberger και Jon Young ως Brad Holland.

    Το “Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty” μπορούμε να το απολαύσουμε στην χώρα μας μέσω του Vodafone TV.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ