Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Πυρκαγιά ξέσπασε σε πλατό του “Rings of Power”

    Πυρκαγιά ξέσπασε σε πλατό του "Rings of Power"

    Πυρκαγιά φαίνεται πως ξέσπασε στο πλατό του “The Lord of the Rings: The Rings of Power” στο Ην. Βασίλειο, όπου γυρίζεται η δεύτερη σεζόν.

    Σύμφωνα με το Variety, “τολύπες καπνού” εθεάθησαν την Δευτέρα στο πλατό των Bray Studios στο Γουίντσορ, όπου γίνονται τα γυρίσματα της σειράς. Η φωτιά ξεκίνησε από ηλεκτρικό ρεύμα και εξαπλώθηκε σε μια αποθήκη στα περίχωρα ενός backlot (εξωτερικό στούντιο), κάτι που έκανε την Πυροσβεστική να παρεμβεί και να τη σβήσει.

    Τα γυρίσματα διακόπηκαν για μια ώρα και μετά συνεχιστήκαν κανονικά, ενώ κανένα μέλος του cast ή του συνεργείου δεν τραυματίστηκε.

    Η επίσημη δήλωση της Πυροσβεστικής αναφέρει ότι η ειδοποίηση ήρθε στις 12:26 μ.μ. και ανταποκρίθηκαν μέλη από τρεις διαφορετικούς σταθμούς. Οι πυροσβέστες παρέμειναν στην σκηνή για 4μιση ώρες, ενώ η έρευνα για τα ακριβή αίτια θα ξεκινήσει σύντομα.

    Αυτό το πλήγμα είναι το δεύτερο κατά σειρά που συμβαίνει στην παραγωγή της σειράς. Να υπενθυμίσουμε ότι προ ημερών ένα άλογο που πέθανε κατά τα γυρίσματα, έκανε την PETA να ξεκινήσει καμπάνια για την παύση της χρήσης πραγματικών ζώων στην δημιουργία σειρών και ταινιών.

    Τα ηνία της δεύτερης σεζόν αναλαμβάνουν οι Charlotte Brändström, Louise Hooper και Sanaa Hamri, ενώ τις νέες προσθήκες στο cast μπορείτε να τις δείτε στην γκάλερι παραπάνω. Άγνωστη παραμένει ακόμα η ημερομηνία πρεμιέρας της.

    Διαβάστε το review μας για την πρώτη σεζόν, πώς συνδέεται η ανακάλυψη των νάνων με το μέλλον της σειράς, όσα είπε ο ηθοποιός του Sauron για το φινάλε και τη διαγραμμένη σκηνή που αποκάλυψε ο Owain Arthur. Σε περίπτωση που θέλετε να ξαναδείτε τις ταινίες “The Hobbit” και “The Lord of the Rings”, σας τις έχουμε βάλει με χρονολογική σειρά και με βάση την κατάταξή μας. Τέλος, σας λέμε τις 10 ταινίες και σειρές φαντασίας που οφείλουν την ύπαρξη τους στο franchise.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ