Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Πύργος: «Για πλάκα ξεκίνησε, τα λύσαμε με τον άνδρα μου» – Νέες δηλώσεις της νύφης μετά τον επεισοδιακό γάμο

    Πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίχθηκαν στην εκκλησία του Πύργου όταν ο γαμπρός επιτέθηκε στη νύφη την ώρα που εκείνη ακολουθώντας το έθιμο, τού πάτησε το πόδι όταν ο παπάς είπε το «η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα».

    Η νύφη μιλώντας στο MEGA, είπε ότι «δεν με χαστούκισε. Πήγα και στην Αστυνομία μετά και είπα τι έγινε. Ξέρεις τι έγινε; Με έσπρωξε στον ώμο για να φύγει. Όταν τον πάτησε, έβγαλε τα στέφανα, με έσπρωξε στον ώμο για να κάνω στην άκρη να φύγει. Δεν μου έδωσε χαστούκι».

    Στη συνέχεια είπε ότι «για πλάκα ξεκίνησε, λόγω των εντάσεων των ημερών οκ. Εγώ με τον άνδρα μου τα λύσαμε. Μέχρι να γυρίσω να δω τι είχε συμβεί, άκουσα κάτι φωνές και ο σύζυγος ξαναέμπαινε μέσα. Δεν λιποθύμησα, απλώς και από το σοκ και όλο αυτό που έγινε και τις φωνές, ψιλοζαλίστηκα, έκατσα σε μια καρέκλα. Όταν μπήκε ο σύζυγός μου με πήρε αγκαλιά και είπαμε στον ιερέα ότι προχωράμε. Και έγινε και ο γάμος και η βάπτιση».

    Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA:

    Η μήνυση που αποσύρθηκε

    Όπως αποκαλύπτει το Live News, το 2020 η γυναίκα είχε μηνύσει και τον σύζυγό της και τον αδελφό του για εξύβριση, απειλή και σωματική βλάβη. Η μήνυση αφορούσε σε περιστατικά που είχαν γίνει από τον Ιανουάριο του 2020 έως τον Ιούλιο του 2020. Είχε οριστεί μάλιστα δικάσιμος αλλά έπαιρνε αναβολές. Τελικά η μήνυση αποσύρθηκε.

    Συγκεκριμένα η μήνυση ανέφερε: «Ο πρώτος κατηγορούμενος προξένησε στην σύντροφό του σωματική κάκωση και βλάβη της υγείας της. Συγκεκριμένα χτυπούσε την σύντροφο του, πότε με σφαλιάρες στο πρόσωπο, πότε σφίγγοντάς της το λαιμό, πότε πιάνοντας της τα χέρια και πότε τραβώντας της τα μαλλιά, με αποτέλεσμα να της προκαλεί έντονους πόνους. Απείλησε την σύντροφο του: «Αν σε δω μπροστά μου θα σε σκοτώσω», με πρόθεση να της προκαλέσει τρόμο και ανησυχία. Ο κατηγορούμενος είπε στην σύντροφο του: «Ντροπή σου που τα είπες στον πατέρα σου, νόμιζα ότι είσαι γυναίκα και έβαλες τον πατέρα σου να πάει στον αδελφό μου», ο αδελφός του, ο δεύτερος κατηγορούμενος την έβρισε χυδαία».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ