Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    “Σπάει” ταμεία το Thor: Love and Thunder!

    302 εκατ. δολάρια το πρώτο Σαββατοκύριακο

    Την προηγούμενη Πέμπτη το πολυαναμενόμενο «Thor: Love and Thunder» έκανε πρεμιέρα και στις ελληνικές αίθουσες και, όπως ήταν λογικό, αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν στους κινηματογράφους για να δουν την καινούρια περιπέτεια του θεού του κεραυνού.

    Το φιλμ διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους προϋπολογισμούς παραγωγής, που αγγίζει τα 250 εκατομμύρια δολάρια και εξελίσσεται σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του καλοκαιριού. Το πρώτο Σαββατοκύριακο της προβολής της στις ΗΠΑ έφερε στα ταμεία 143 εκατομμύρια δολάρια και 159 εκατομμύρια δολάρια στις υπόλοιπες χώρες, φτάνοντας συνολικά το ποσό των 302 εκατομμυρίων.

    Είναι γεγονός ότι κάθε νέα ταινία του franchise που κυκλοφορεί καταφέρνει να ξεπεράσει εισπρακτικά την προηγούμενη. Αναλυτικά, η πρώτη ταινία του Thor άγγιξε στα 65,7 εκατομμύρια δολάρια το 2011, ενώ «The Dark World» σημείωσε επιτυχία 85,7 εκατομμυρίων δολαρίων το 2013. Τέλος, το 2017 το «Ragnarok» εισέπραξε 122,7 εκατομμύρια δολάρια.

    Στην τελευταία ταινία ο Thor διανύει μια περίοδο πολύ διαφορετική σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη στο παρελθόν: αυτή τη φορά αναζητά την εσωτερική γαλήνη. Η απόσυρσή του διακόπτεται από έναν γαλαξιακό φονιά γνωστό ως Γκορ, ο οποίος επιδιώκει την εξαφάνιση των Θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Thor ζητά τη βοήθεια της Βαλκυρίας, του Κοργκ και της πρώην φίλης του, Τζέιν Φόστερ, η οποία – προς έκπληξη του Thor – χειρίζεται ανεξήγητα καλά το μαγικό σφυρί του, Μγιόλνιρ, ως Mighty Thor. Μαζί, ξεκινούν μια κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο πίσω από την εκδίκηση του Γκορ και να τον σταματήσουν πριν να είναι πολύ αργά.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ