Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Μετά τη μαγειρίτσα θα καθίσουν στο τραπέζι ΑΝΤ1 και «Ράδιο Αρβύλα»

    Θα μείνουν οι «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1 ή υπάρχουν σκιές στη συνεργασία τους με το κανάλι του Αμαρουσίου μετά τα Τέμπη; Τα πάντα όλα θα μπουν στο τραπέζι συζητήσεων και των συσκέψεων μετά το Πάσχα!

    Αυλαία κατεβάζουν στις αρχές Απριλίου και πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του στη σατιρική εκπομπή τους, ύστερα από μια δύσκολη τηλεοπτική σεζόν και ίσως την πιο μικρή της καριέρας τους, λόγω της προβολής του Μουντιάλ από το Κατάρ στον ΑΝΤ1. Ως γνωστόν, ο Αντώνης Κανάκης δεν ξεκινά ποτέ συζητήσεις με το εκάστοτε κανάλι στο οποίο εργάζεται για όσο διάστημα η εκπομπή είναι στον τηλεοπτικό αέρα. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι θα αρχίσει να μιλάει με τον ΑΝΤ1 για το τηλεοπτικό μέλλον του μετά τις 7 Απριλίου.Μετά τη μαγειρίτσα θα καθίσουν στο τραπέζι ΑΝΤ1 και «Ράδιο Αρβύλα»

    Ο σχολιασμός

    Τώρα, το αν θα παραμείνουν οι «Ράδιο Αρβύλα» στο κανάλι του Αμαρουσίου αυτό είναι μια άλλη ιστορία που θέλει πολλή συζήτηση, καθώς ο τελευταίος σχολιασμός τους για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη έφερε τριγμούς στην μιντιακή αγορά.arvila 1

    Βέβαια, από τον ΑΝΤ1 έχουν το ελεύθερο να λένε ό,τι θέλουν. Και αυτή τη δυνατότητα τους τη δίνει και η υψηλή τους τηλεθέαση. Για το αν θα μείνουν στον ΑΝΤ1 θα εξεταστούν πολλά πράγματα, όπως οι αμοιβές τους, η ελευθερία λόγου, η μικρή τηλεοπτική σεζόν που διεκδικούν σε κάθε τους συμφωνία για να κάνουν και τις διακοπές τους.

    arvila 2

    Πάντως, για τους «Ράδιο Αρβύλα» ο κύκλος των συνεργασιών μικραίνει, δεδομένου ότι ήδη από το κάδρο έχουν βγει το Οpen και ο Σκάι, αφού η σύμπραξή τους ολοκληρώθηκε στα… δικαστήρια. Μάλλον ο ΑΝΤ1 φαντάζει ακόμη καλή συνεργασία, αν βάλουν και εκείνοι νερό στο κρασί τους.

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ