Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Ράνια Θρασκιά μας «συστήνει» τη μαμά της

    Η Ράνια Θρασκιά πόσταρε στο Instagram φωτογραφία να ποζάρουν με τη μαμά της στη θάλασσα ένα χειμωνιάτικο απόγευμα.

    Θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια καθώς γιορτάζει και έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Αυτό το πανέμορφο κορίτσι που μου έδωσε ζωή, είναι η Ζωή μου και σήμερα γιορτάζει! Χρόνια πολλά μανούλα».

    f5 THRASKIA
    Ράνια Θρασκιά

    Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφερθεί στην αποχή της από την τηλεόραση. «Τα χρόνια που έμεινα εκτός τηλεόρασης είχα την ανάγκη για δημιουργία και να κάνω κι άλλα πράγματα, εκτός από το να είμαι μαμά. Ένα μεγάλο μουόνειρο ήταν να κάνω ένα μεταπτυχιακό. Και ήταν το πιο δύσκολο πράγμα από όσα έχω κάνει μέχρι τώρα, γιατί ήμουν σε άλλη ηλικία από ό,τι συνηθίζεται, με δύο παιδιά και σε ξενόγλωσσο πανεπιστήμιο. Κάθε μήνα έλεγα

    Photo shared by raniathraskia on March 03 2021 tagging «Ποιον κοροϊδεύω; Είναι πέρα από τις δυνάμεις μου». Όμως τα κατάφερα και μου έδωσε πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση το γεγονός ότι έκανα κάτι που έμοιαζε αδύνατο. Όταν το τελείωσα, είπα ότι «Δεν θέλω να διαβάσω τίποτα εκτός από περιοδικό». Λίγους μήνες μετά αποφάσισα να γραφτώ στο τριετές πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συστημική Συμβουλευτική και να το κάνω επάγγελμα. Έκανα προβολή στο μέλλον και μου άρεσε πολύ η ιδέα να φτιάξω το δικό μου γραφείο”».

    Photo by raniathraskia in Θεσσαλονίκη Thessaloniki Greece. May be a selfie of 1 person blonde hair and lake

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ