Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
More

  Ράνια Τζίμα και Σία Κοσιώνη σε σοκ από το ομοφοβικό παραλήρημα Μπέου: Πώς αντέδρασαν

  «Δηλαδή εμείς θα υιοθετούμε παιδιά για να παράγουμε π@@@@δες;» αναρωτήθηκε, σε νέες κατάπτυστες δηλώσεις ο Αχιλλέας Μπέος και ενώ οι υποστηρικτές του στο Βόλο το βρήκαν πολύ αστείο, η Ράνια Τζίμα και Σία Κοσιώνη έμειναν άφωνες!

  Μόλις ο Αχιλλέας Μπέος έκανε την κατάπτυστη δήλωση, τόσο η Ράνια Τζίμα στο MEGA όσο και η Σία Κοσιώνη στον ΣΚΑΪ, θέλησαν να διακόψουν τη σύνδεση και να αποδοκιμάσουν όσα είπε ο δήμαρχος Βόλου.

  Η Σία Κοσιώνη, στον ΣΚΑΪ, διέκοψε τη σύνδεση λέγοντας: «Νομίζω δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε να ακούμε».

  «Συγγνώμη αλλά αυτό νομίζω πως δεν μπορεί να είναι αποδεκτό ποτέ και από κανέναν αυτό» υπογράμμισε η Ράνια Τζίμα στο Mega, ενώ ο Νίκος Ευαγγελάτος δήλωσε πως «λόγια δεν υπάρχουν».

  «Είναι αδιανόητο! Είναι ο κ. Μπέος που όλοι ξέρουμε. Και είναι και ο μόλις νεοεκλεγείς δήμαρχος του Βόλου» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Ράνια Τζίμα.

  «Πρόκειται περί αίσχους», ανέφερε, από την πλευρά του, ο Δημήτρης Καμπουράκης στο OPEN.

  «Και έχεις κάποιες εκπομπές και κάποιους δημοσιογράφους που αντί να σταθούν στην ουσία, ασχολούνται με τον Κασσελάκη, ο οποίος είπε: “εγώ επειδή δε ξέρω πώς να συμπεριφερθώ στα κορίτσια, θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια”. Δηλαδή τι θέλεις να πεις με τα κανάλια που σε προβάλλουν; Εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε πού@@@δες; Ρε αυτή είναι η Ελλάδα;» είπε ο Αχιλλέας Μπέος, με τις δηλώσεις του να αποδοκιμάζονται απ’ όλους.

  Ράνια Τζίμα και Σία Κοσιώνη σε σοκ από το ομοφοβικό παραλήρημα Μπέου: Πώς αντέδρασαν

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία | Στείλε μας το άρθρο σου στο [email protected]
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ