Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024
More

    Reacher: Η Amazon Prime ανανεώνει την σεριά για 4η season πριν την κυκλοφορία της 3ης

    Η 4η σεζόν του Reacher έχει επιβεβαιωθεί, με την ημερομηνία κυκλοφορίας της 3ης σεζόν να έρχεται την επόμενη χρονιά. Το δεύτερο μέρος της σειράς, με πρωταγωνιστή τον Άλαν Ρίτσον στην προσαρμογή των μυθιστορημάτων του Λι Τσάιλντ, επιβεβαίωσε τη μεγάλη επιτυχία της σειράς. Κατέκτησε την πρώτη θέση για το Prime Video σε ό,τι αφορά τον συνολικό αριθμό θεατών, ανάμεσα σε όλες τις σειρές και ταινίες παγκοσμίως. Ως αποτέλεσμα, το Prime Video προχωρά στη δημιουργία ενός spinoff με επίκεντρο τον χαρακτήρα της Μαρία Στεν, Frances Neagley. Ωστόσο, έχει ήδη δοθεί η επιβεβαίωση πως ο ίδιος ο Jack Reacher δεν πάει πουθενά, με την 3η σεζόν να είναι ήδη στον ορίζοντα.

    Reacher: Η Amazon Prime ανανεώνει την σεριά για 4η season πριν την κυκλοφορία της 3ης

    Το Prime Video έχει επιβεβαιώσει ότι το Reacher θα επιστρέψει για 4η σεζόν. Τα νέα αυτά έρχονται πριν από την πρεμιέρα της 3ης σεζόν, η οποία έχει πλέον επιβεβαιωθεί ότι θα κυκλοφορήσει το 2025. Προς το παρόν, περισσότερες λεπτομέρειες για την 4η σεζόν δεν είναι γνωστές. Παρ’ όλα αυτά, ακόμη και χωρίς τις πρώτες εικόνες ή κάποιο τρέιλερ, πολλά είναι ήδη γνωστά για την 3η σεζόν του Reacher.

    Τι δείχνει η πρώιμη ανανέωση για το Reacher

    Η 3η σεζόν του Reacher βασίζεται στο μυθιστόρημα του Λι Τσάιλντ με τίτλο Persuader, όπου ο πρωταγωνιστής έρχεται αντιμέτωπος με μια απειλή από το παρελθόν του, όταν μπαίνει σε μυστική αποστολή για να σώσει έναν πληροφοριοδότη. Το επερχόμενο μέρος θα περιλαμβάνει κυρίως νέο καστ. Ωστόσο, η Στεν θα επανεμφανιστεί στον ρόλο της Frances Neagley.

    Reacher: Η Amazon Prime ανανεώνει την σεριά για 4η season πριν την κυκλοφορία της 3ης

    Είναι μεγάλο το διάστημα αναμονής για τα νέα επεισόδια, παρά την προσμονή της σύγκρουσης ανάμεσα στον Ρίτσον και τον bodybuilder Ρίχτερς. Αυτό οφείλεται εν μέρει στα αποτελέσματα των απεργιών των σεναριογράφων και των ηθοποιών, που διήρκεσαν το μεγαλύτερο μέρος του 2023 και επηρέασαν τις παραγωγές. Δεδομένων των πρόωρων νέων για την 4η σεζόν του Reacher, είναι πιθανό το Prime Video να έχει ένα πλάνο για τα γυρίσματα και τον προγραμματισμό. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι η 4η σεζόν θα κυκλοφορήσει το 2026.

    Η άποψή μας για την πρώιμη ανανέωση της 4ης σεζόν του Reacher

    Ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα για τις streaming σειρές είναι ότι τείνουν να καθυστερούν πολύ μεταξύ των σεζόν. Αυτή η πρώιμη ανανέωση μπορεί να σημαίνει ότι το Reacher θα διατηρήσει έναν πιο τακτικό ετήσιο προγραμματισμό, παρόμοιο με αυτόν των τηλεοπτικών σειρών των δικτύων, ενώ παράλληλα θα επιτρέπει στον Ρίτσον να αναλαμβάνει άλλους ρόλους. Με το spinoff της Neagley ήδη στα σκαριά, το οποίο εξετάζει πιο βαθιά τον υποστηρικτικό χαρακτήρα, ίσως ο δημιουργός της σειράς Νικ Σαντόρα καταφέρει να ισορροπήσει τις απαιτήσεις των γυρισμάτων και να αποφύγει μεγάλες καθυστερήσεις.

    Reacher: Η Amazon Prime ανανεώνει την σεριά για 4η season πριν την κυκλοφορία της 3ης

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ