Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Ρεκόρ σπάει το trailer της τρίτης σεζόν του “The Mandalorian”

    Ο κόσμος ανυπομονούσε για Din Djarin και Grogu και αυτό φάνηκε με το ρεκόρ που έσπασε το trailer της τρίτης σεζόν.

    Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, το εν λόγω ολιγόλεπτο βίντεο προβλήθηκε 83,5 εκ. φορές μέσα στο πρώτο του 24ώρο, σπάζοντας το ρεκόρ του trailer για το “Obi-Wan Kenobi” και τα 58 εκ. του.

    Δείτε το πάλι παρακάτω:

    Ρεκόρ σπάει το trailer της τρίτης σεζόν του "The Mandalorian"

    Δείτε τα πάντα από Star Wars στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής: “Τα ταξίδια του Mandalorian στο γαλαξία του Star Wars συνεχίζουν. Ο άλλοτε μοναχικός κυνηγός επικηρυγμένων, Din Djarin, έχει επανενωθεί με τον Grogu . Στο μεταξύ, η New Republic αγωνίζεται να οδηγήσει το γαλαξία μακριά από τη σκοτεινή ιστορία του. Ο Mandalorian θα συναντηθεί με παλιούς συμμάχους και θα κάνει νέους εχθρούς, καθώς εκείνος και ο Grogu συνεχίζουν, μαζί, το ταξίδι τους”.

    Πέρα από τον Grogu και τον Pedro Pascal ως Din Djarin, άλλοι πρωταγωνιστές είναι οι Carl Weathers ως Greef Karga, Giancarlo Esposito ως Moff Gideon, Katee Sackhoff ως Bo-Katan Kryze, Emily Swallow ως “The Armorer”, Omid Abtahi ως Dr. Pershing και Amy Sedaris ως Peli Motto, ενώ οι Christopher Lloyd και Tim Meadows θα εμφανιστούν σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους.

    Τα οχτώ επεισόδια της νέας σεζόν θα σκηνοθετηθούν από τους Rick Famuyiwa, Rachel Morrison, Lee Isaac Chung, Carl Weathers, Peter Ramsey και Bryce Dallas Howard. Δημιουργός, showrunner και σεναριογράφος είναι ο Jon Favreau, ο οποίος είναι και εκτελεστικός παραγωγός με τους Dave Filoni, Kathleen Kennedy, Colin Wilson και Famuyiwa. H τρίτη σεζόν του “The Mandalorian”, που είναι μία από τις πιο hot σειρές που θα βγουν σε συνδρομητική το 2023, θα κάνει την πρεμιέρα της την 1η Μαρτίου.

    Δείτε τις καλύτερες ταινίες, νέες σειρές και τηλεοπτικές σεζόν του 2022, αλλά και τις πολυαναμενόμενες ταινίες του έτους και ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε. Tέλος, διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Δεκέμβριο και ποιες σειρές ανανεώθηκαν και ακυρώθηκαν για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ