Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Αντώνης Ρέμος και Μάικλ Μπόλτον σε συναυλία κάτω από την Ακρόπολη

    Καλλιτεχνική συνάντηση κορυφής κάτω από την Ακρόπολη. Ο Αντώνης Ρέμος θα μοιραστεί τη σκηνή του Ηρωδείου με τον Μάικλ Μπόλτον την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου.

    Ο διεθνούς φήμης Αμερικανός τραγουδιστής, με τη βαθιά αισθαντική φωνή, τις διαχρονικές επιτυχίες και τα νέα του τραγούδια, έρχεται στην Αθήνα για να συμπράξει μουσικά με τον καταξιωμένο Ελληνα καλλιτέχνη σε μία μοναδική συναυλία, αποδεικνύοντας ότι η γλώσσα της μουσικής δεν έχει σύνορα και γράφει με τις νότες σπουδαία ιστορία.

    bolton0908
    Ο Μάικλ Μπόλτον

    Ο πολυβραβευμένος τραγουδιστής και τραγουδοποιός Μάικλ Μπόλτον, ο οποίος έχει τιμηθεί με δύο βραβεία Γκράμι και έχει πουλήσει παγκοσμίως περισσότερους από 75.000.000 δίσκους, συνεχίζει να περιοδεύει σε όλο τον κόσμο, ενώ έχει συνεργαστεί κατά διαστήματα με καλλιτέχνες σύμβολα όπως οι Λουτσιάνο Παβαρότι, Ρέι Τσαρλς και Μπομπ Ντίλαν.

    antonis remos0908
    Ο Αντώνης Ρέμος

    Από την πλευρά του ο Αντώνης Ρέμος, από το 2012 μέχρι σήμερα, έχει συνεργαστεί επί σκηνής με σπουδαίες καλλιτεχνικές προσωπικότητες, όπως ο Χούλιο Ιγκλέσιας, η Γκλόρια Γκέινορ και ο Ερος Ραματζότι.

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ