Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
More

    Ρόδος: Συνελήφθη 23χρονη που «ξάφρισε» κοσμηματοπωλείο και έκρυψε το κλοπιμαία σε καρότσι με μωρό

    Την 27η Φεβρουαρίου 2024 το απόγευμα συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, μια 23χρονη αθίγγανη γιατί πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας αφαίρεσε από κοσμηματοπωλείο τιμαλφή αξίας 5.600€, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή της και αποδόθηκαν στον δικαιούχο.

    Πιο συγκεκριμένα, την 27η Φεβρουαρίου 2024 και περί ώρα 11.35 ιδιοκτήτρια χρυσοχοΐου υπέβαλε έγκληση κατά αγνώστου δράστη για κλοπή.

    Συγκεκριμένα, άγνωστη δράστιδα εκμεταλλευόμενη την απουσία του πατέρα της από το εσωτερικό του καταστήματός της, χωρίς να γίνει αντιληπτή εισήλθε εντός και αφαίρεσε από τη βιτρίνα ένα ταμπλό δαχτυλιδιών από λευκή δερματίνη, το οποίο περιείχε 18 χρυσά δακτυλίδια με καθαρότητα χρυσού δεκατεσσάρων 14 καρατίων.

    Από έλεγχο του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας του καταστήματος και αξιοποίηση πληροφοριών οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν την δράστιδα.

    Από έλεγχο του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας του καταστήματος και αξιοποίηση πληροφοριών οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν την δράστιδα.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ