Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    «Σ ‘αγαπώ – Μ’ αγαπάς» – Η Δήμητρα και ο Θοδωρής επιστρέφουν στο YouTube κανάλι της Cosmote!

    «Σ ‘αγαπώ – Μ’ αγαπάς» – Η Δήμητρα και ο Θοδωρής επιστρέφουν στο YouTube κανάλι της Cosmote!


    Το πιο ανατρεπτικό ζευγάρι, η Δήμητρα και ο Θοδώρης, που εμφανίστηκε ποτέ στην ελληνική TV πέρσι επέστρεψε στο YouTube κανάλι της Cosmote και όπως αναμενόταν επικράτησε πανικός! To απίθανο ζευγάρι έσπασε τα κοντέρ στο YouTube, καθώς έπιασε 7.000.000 views και μάλιστα η συνέχεια αναμένεται ακόμη πιο διασκεδαστική

    Η αγαπημένη κωμική σειρά «Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς» με τηνΔήμητρα Παπαδοπούλου και τον Θοδωρή Αθερίδη επιστρέφει με δεύτερο κύκλο επεισοδίων. Η πρεμιέρα της σειράς θα γίνει την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, με ένα επεισόδιο εμπνευσμένο από τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Ο νέος κύκλος των 10 επεισοδίωνθα είναι μεγαλύτερης διάρκειας και το Το θρυλικό ζευγάρι πρωταγωνιστεί σε χιουμοριστικές ιστορίες, εμπνευσμένες από την επιρροή της τεχνολογίας στην καθημερινή ζωή και όχι μόνο, που φέρουν την υπογραφή της Δήμητρας Παπαδοπούλου.

    Οι φίλοι της σειράς μπορούν κάνοντας εγγραφή στο YouTube κανάλι της COSMOTE να απολαμβάνουν πρώτοι, κάθε Πέμπτηπρωί ένα νέο επεισόδιο. Επιπλέον, όσοι θέλουν να ξαναδούν τον πρώτο κύκλο του «Σ ‘αγαπώ – Μ’ αγαπάς», μπορούν να παρακολουθούν στο IGTV κανάλι της COSMOTE ένα web επεισόδιο κάθε μέρα, μέχρι και την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ