Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Πώς και γιατί Τάκης Σαγιώρ και Άννα Φόνσου ξεκατινιάζονται δημόσια

    Δεν έχει τέλος η κόντρα μεταξύ του γνωστού χορογράφου Τάκη Σαγιώρ και της προέδρου του ιδρύματος Το Σπίτι του Ηθοποιού Αννας Φόνσου. Δεν είναι λίγοι, μάλιστα, οι ηθοποιοί και οι γνώστες του καλλιτεχνικού στερεώματος που αναφέρουν πως οι σπόντες μεταξύ των δύο κρατούν πολλούς μήνες, απλά τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου το «ξεκατίνιασμα» να γίνει δημοσίως.

    anna fonsou
    Αννα Φόνσου

    Ολα άρχισαν πριν από μερικές ημέρες, όταν η Αννα Φόνσου, σε τηλεοπτική εκπομπή, ανέφερε για τον μεγάλο σόουμαν Γιώργο Μαρίνο όταν εκείνη τον φιλοξενούσε στο ίδρυμα. Ο γνωστός χορογράφος αντέδρασε μέσα από το προφίλ του στα social media, αναφέροντας πως η κυρία Φόνσου δεν είχε ποτέ φιλία με τον σόουμαν. Η Αννα Φόνσου απάντησε πως δεν την ενδιαφέρει τι λέει καθένας για εκείνη, ενώ σε άλλη εκπομπή πέταξε σπόντα πως δεν γνωρίζει προσωπικά τον κ. Σαγιώρ, αλλά τον ξέρει από ένα τυροπιτάδικο που διατηρεί στην πλατεία Βικτωρίας. Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Με μια δηλητηριώδη ανάρτησή του ο Τάκης Σαγιώρ απάντησε στην πρόεδρο του ιδρύματος Αννα Φόνσου με πολύ σκληρές εκφράσεις, αφήνοντας υπονοούμενα και για τις αισθησιακές ταινίες που είχε κάνει εκείνη κατά το παρελθόν.

    takis sagior
    Τάκης Σαγιώρ

    «Μεγάλος ντόρος έγινε με μια αναφορά της Αννας Φόνσου σε εκπομπή της τηλεόρασης με μεγάλη τηλεθέαση στο πρόσωπό μου! Ούτε λίγο ούτε πολύ η κυρία Φόνσου ανέφερε ειρωνικά ότι διατηρώ τυροπιτάδικο και μάλιστα ψωνίζει τυρόπιτες από… το μαγαζί μου! Το να έχεις τυροπιτάδικο ή οποιουδήποτε άλλου είδους μαγαζί ΔΕΝ είναι υποτιμητικό. Μακάρι να είχα, θα έβγαζα λεφτά πολλά. Αλλά είναι ψέμα… Δεν έχω τυροπιτάδικο, Αννα μου! Ούτε ποτέ είχα!» αναφέρει στο πρώτο σκέλος της ανάρτησής του ο γνωστός χορογράφος.

    Άννα Φόνσου

    «Αν νομίζεις πως με υποτιμάς με το να λες ότι πουλάω τυρόπιτες… σε πληροφορώ πως μόνο τιμή μου θα ήταν αν είχα τυροπιτάδικο! Θα με στεναχωρούσε αν έλεγες πως έχω γυρίσει πορνοταινίες ή πως λειτουργώ κάποιο ίδρυμα τύπου Κιβωτού του Κόσμου, βάσει αυτών που διαδίδονται, για να τα κονομάω! Μάλλον η “αυλή” σου σε παραπληροφορεί… Δεν εξηγείται αλλιώς!

    sagior

    Εσύ είσαι διαόλου κάλτσα… Δεν μπορεί να ξύπνησες ένα πρωί και να είπες… “σήμερα δεν έχω τι να κάνω… Δεν παίρνω σβάρνα τα κανάλια να πω ότι ο Σαγιώρ έχει τυροπιτάδικο;”. Λυπάμαι που σε απογοητεύω, δεν έχω καμιά επιχείρηση, είμαι συνταξιούχος και μόνο. Απλά μερίμνησα στη ζωή μου να μην έχω στα γεράματά μου κανέναν ανάγκη» καταλήγει στη βόμβα μεγατόνων που ρίχνει!

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ