Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Σάκης Ρουβάς: Η στιγμή που «προσγειώνονται» πανέρια στο πρόσωπό του

    Ένα απρόοπτο έτυχε στον Σάκη Ρούβα την ώρα που βρισκόταν πάνω στην πίστα και τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται. Ένας θαυμώνας πέταξε στον τραγουδιστή πανέρια με λουλούδια, τα οποία έπεσαν με δύναμη στο πρόσωπό του.

    Όπως καταγράφεται στο σχετικό βίντεο, που μέχρι στιγμής έχει περισσότερες από 530 χιλιάδες προβολές, ο Σάκης Ρουβάς ερμηνεύει το «Εμένα θες», όταν στο πρόσωπό του «προσγειώνονται» με φόρα πανέρια με λουλούδια, χτυπώντας τον.

    Στο βίντεο που φέρει τη χιουμοριστική λεζάντα «Πώς μου μπήκε το 2024», ο τραγουδιστής, αν και ξαφνιάζεται, δεν αντιδρά και συνεχίζει να τραγουδά.

    Δείτε το βίντεο:

    @rozalia.ar Με το καλο! #fy #fyp #sakisrouvas #2024 @Sakis Rouvas ♬ πρωτότυπος ήχος – rozalia.ar

    Η αντίδρασή του και η «σύγκριση» με τον Νίκο Οικονομόπουλο

    Στα σχετικά σχόλια που έχει συγκεντρώσει το εν λόγω βίντεο, χρήστες του TikTok απορούν με την αντίδραση του τραγουδιστή και τον συγχαίρουν για την ψυχραιμία του, ενώ αρκετοί είναι και εκείνοι που κάνουν αναφορά στον Νίκο Οικονομόπουλο και στο πώς είχε εκείνος αντιδράσει σε αντίστοιχο περιστατικό.

    Υπενθυμίζεται ότι τον Μάρτιο του 2023 ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του όταν δέχτηκε πανέρια με λουλούδια στο πρόσωπο στη διάρκεια εμφάνισής του, με τον τραγουδιστή να σταματάει να τραγουδάει και να κοιτάζει επίμονα τον θαμώνα που τον είχε βάλει «στόχο».

    @mairhattaliwth #mpesfy#nikosoikonomopoulos#apoerwta#fantasia ♬ πρωτότυπος ήχος – Mairh✨

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ