Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Σάκης Τανιμανίδης: Επικές αντιδράσεις βλέποντας το Ελλάδα – Καναδάς σε ταβερνάκι- ΒΙΝΤΕΟ

    Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν έχασε λεπτό το βράδυ του Σαββάτου 27 Ιουλίου από το Ελλάδα – Καναδάς στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι με τον παρουσιαστή – επιχειρηματία να το παρακολουθεί σε ταβέρνα της Νάξου, όπου κάνει διακοπές με την οικογένειά του.

    Όσο λοιπόν έβλεπε τον αγώνα Μπάσκετ της Εθνικής ομάδας, ο Σάκης Τανιμανίδης είχε τοποθετήσει το κινητό του στο τραπέζι του μαγαζιού καταγράφοντας τις επικές αντιδράσεις του.

    «Άνω – κάτω» έκανε το μαγαζί ο παρουσιαστής, καθώς όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί παθιάστηκε με πολλές από τις στιγμές του αγώνα. Οι υπόλοιποι πελάτες του μαγαζιού είχαν παρασυρθεί αντίστοιχα με την έκβαση του αγώνα, ωστόσο το βλέμμα της γυναίκας, που καθόταν πίσω από τον Τανιμανίδη κλέβει – έπειτα από εκείνον – την παράσταση.

    Μπορεί η Εθνική ομάδα να μην προκρίθηκε εν τέλει, ο Σάκης Τανιμανίδης όμως με ανάρτησή του στο Instagram έδωσε τα εύσημα στους παίκτες.

    Οι αντιδράσεις του Σάκη Τανιμανίδη βλέποντας το Ελλάδα – Καναδάς

    «Οι αντιδράσεις μου βλέποντας χθες το Ελλάδα-Καναδά! Μπράβο στην Εθνική μας για την ψυχή που έδειξε, παραλιιιιιιγο να το γυρίσουμε! @giannis_an34 οδοστρωτήρας…respect!», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ