Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Σαλαμίνα: «H καταγραφή είναι αποδεικτικό υλικό» – Τι λέει ο 38χρονος που βιντεοσκόπησε και έδειρε τον επίδοξο βιαστή της 20χρονης

    Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της απόπειρας βιασμού 20χρονης στη Σαλαμίνα, καθώς ασκήθηκε αυτεπάγγελτη δίωξη κατά του 38χρονου φίλου της, ο οποίος χειροδίκησε κατά του 35χρονου επίδοξου βιαστή. Από «ήρωας» βρέθηκε να είναι κατηγορούμενος.

    Αυτεπαγγέλτως ασκήθηκε ποινική δίωξη και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος για τον 38χρονο, που ισχυρίζεται πως η παρέμβασή του έσωσε την 20χρονη από βιασμό. Η δίωξη στον 38χρονο, αφορά την παράνομη βιντεοσκόπηση. Ο ίδιος, δίνει τη δική του οπτική στο γιατί έγινε η καταγραφή.

    «Είναι μία λάθος αντίδραση αυτή να διώκομαι εγώ για το βιντεοσκοπικό υλικό ενός βιαστή που πάσχει από σχιζοφρένεια από ό,τι έχω ακούσει, από ό,τι έχω ενημερωθεί» είπε ο 38χρονος μιλώντας στο Star.

    Η δίωξη στον 38χρονο, αφορά την παράνομη βιντεοσκόπηση. Ο ίδιος, δίνει τη δική του οπτική στο γιατί έγινε η καταγραφή. «Πέφτω από τα σύννεφα, εκτός αυτού είναι ένα αποδεικτικό υλικό. Δεν μπορώ να το πιστέψω καν ότι διώκομαι εγώ για κακούργημα επειδή βιντεοσκόπησα το υλικό του βιαστή της κοπέλας».

    Επιμένει στην αθωότητά του ο 35χρονος

    Από την άλλη, ο 35χρονος, για διάφορους λόγους ζητούσε από τις δικαστικές αρχές να τον αφήσουν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.

    Ωστόσο, δεν έπεισε εισαγγελέα και ανακριτή που τον οδήγησαν στη φυλακή. Ο ίδιος επιμένει ότι δεν θέλησε να βιάσει την κοπέλα.

    «Της πρότεινα αν ήθελε να κάτσουμε μαζί να κάνουμε παρέα. Εκείνη, έντρομη σηκώθηκε, πήρε κάποιον τηλέφωνο και μου είπε πως δεν θέλει. Αποδεχόμενος την άρνησή της επέστρεψα στην αρχική μου θέση. Ποτέ δεν την απείλησα, και ουδέποτε της είπα πως έχω μαχαίρι προκειμένου να την βιάσω», υποστηρίζει ο 35χρονος.

    Ο 38χρονος, από «ήρωας» βρίσκεται στη δίνη των δικαστικών εξελίξεων. Δεν αποκλείεται μάλιστα και ο προφυλακισμένος 35χρονος να κινηθεί νομικά εναντίον του με το να καταθέσει μήνυση εις βάρος του.

    «Θα προχωρήσει και ο προφυλακισμένος κατηγορούμενος σε περαιτέρω ενέργειες για τα αδικήματα για τα οποία απαιτούν έγκληση. Η εικόνα αυτή είναι πολύ μακριά από τον νομικό μας πολιτισμό. Θυμίζει αρένα της ρωμαϊκής εποχής που κάποιος επιδεικνύει το θήραμα του» δήλωσε χαρακτηριστικά ο .συνήγορος υπεράσπισης του 35χρονου, Ιωάννης Γλύκας.

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ