Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Σαμί Ράιαν: Το αφόρητα σέξι κορίτσι με τα τατουάζ και «αποστομωτικά» oπίσθια

    Σαμί Ράιαν: Το αφόρητα σέξι κορίτσι με τα τατουάζ και «αποστομωτικά» oπίσθια

    Έχεις δει σίγουρα κάτι κινηματογραφικές σκηνές, όπου μια γυναίκα που φοράει συνήθως μαύρο καλσόν με μερικά σκισίματα, τακούνι, καπέλο black widow, ίσως και καπαρντίνα, θέλει να ανάψει το τσιγάρο και ένας άντρας τρέχει να της προσφέρει αναπτήρα.

    Φαντάσου αυτή τη σκηνή με την Samii Ryan. Μόνο που αντί ο αναπτήρας να ανάψει το τσιγάρο της, θα ανάψεις εσύ από αυτή και ο αναπτήρας θα μοιάζει με παγάκι μπροστά της.

    Η Samii Ryan είναι ένα από τα κορίτσια του Instagram που κάνει δικά της portfolio και αναρτά φωτογραφίες από τις δουλειές της με σκοπό να την δουν και να αυξάνεται συνεχώς η ζήτηση της.

    Και έχει όλα τα εχέγγυα για να το πετύχει. Το κορμί της από τη μέση και πάνω είναι καλυμμένο με τατουάζ. Τα χέρια, το στομάχι, το στήθoς της. Και αυτό είναι μόλις ένα από τα σέξι στοιχεία πάνω της. Όλα τους ξεχωριστά είναι οκ, αλλά στην ένωση τους είναι μια κατάσταση αφόρητα γοητευτική.

    Έχει βλέμμα αποπλάνησης, το φαμφαταλικό ξανθό, θα την δεις μόνο με εσώpουχα, έχει στήθoς τόσο όσο και η κορυφή του παγόβουνου, το σημείο που είναι το καλύτερο, είναι τα οπίσθια της. Πρώτα σου ανοίγουν το στόμα, σου κατεβάζουν το σαγόνι και μετά στο κλείνουν ερμητικά.

    Σαμί Ράιαν: Το αφόρητα σέξι κορίτσι με τα τατουάζ και «αποστομωτικά» oπίσθια

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ