Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Σας έλειψε ο Χ-Μαν; Επιστρέφει στο Netflix!

    Σας έλειψε ο Χ-Μαν; Επιστρέφει στο Netflix!


    Ο Χ-Μαν και οι Κυρίαρχοι του Σύμπαντος μεγάλωσαν γενιές και γενιές πιτσιρικιών και όλοι τον θυμούνται με νοσταλγία.

    Μόνο που δεν χρειάζεται, καθώς ο Κέβιν Σμιθ αποκάλυψε πως ο πόλεμος για την Ετέρνια ξεκινά εκ νέου και μπορεί να εξελιχθεί κάλλιστα στην τελική αναμέτρηση μεταξύ Χ-Μαν και Σκέλετορ.

    Αυτό δήλωσε στον πρόσφατη έκθεση Power-Con ο Σμιθ, πως ο Χ-Μαν (ή He-Man, όπως είναι ο αυθεντικός του τίτλος) επιστρέφει στο Netflix μέσω μιας νέας σειράς.

    «Masters of the Universe: Revelation» θα λέγεται και θα είναι σειρά κινουμένων σχεδίων που θα λαμβάνει χώρα στον παιχνιδόκοσμο της Mattel, για να δώσει οριστικό τέλος σε όσα θέματα έμειναν αναπάντητα από τη δεκαετία του 1980.

    Σας έλειψε ο Χ-Μαν; Επιστρέφει στο Netflix!

    Η σειρά θα είναι συνεργασία της Mattel TV και του Netflix και, όπως δήλωσε ο Σμιθ, θα πιάνει την ιστορία από κει ακριβώς που την άφησε η κλασική σειρά κινουμένων σχεδίων που σφράγισε την παιδική ηλικία πολλών.

    «Μια επική ιστορία γι’ αυτό που μπορεί να είναι η τελική μάχη μεταξύ Χ-Μαν και Σκέλετορ», δήλωσε μέσα σε παραληρήματα ο σκηνοθέτης και παραγωγός, υποσχόμενος πως θα είναι «η ιστορία των Κυρίαρχων του Σύμπαντος που πάντα θέλατε να δείτε ως παιδιά».

    Για τη συγγραφή μάλιστα έχουν επιστρατευτεί οι καλύτεροι, μεταξύ αυτών και ο αντιπρόεδρος της Mattel TV και συγγραφέας του «He-Man: the Eternity War», Rob David, αλλά και ο Tim Sheridan του «Reign of the Supermen».

    Η σειρά θα κυκλοφορήσει και στο ελληνικό Netflix, το οποίο την ανέβασε ήδη ως αναγγελία στις «αμερικανικές τηλεοπτικές σειρές», χωρίς περιεχόμενο ωστόσο, καθώς είναι για την ώρα άγνωστο πότε θα την απολαύσουμε…

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ