Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Πρίγκιπας Χάρι: Με αυτή τη γυναίκα έκανε έρωτα πρώτη φορά – Τι αποκάλυψε η ίδια;

    Στην πιο άβολη θέση για μια γυναίκα βρέθηκε η Σάσα Γουόλπολ προτού αποκαλύψει ότι ήταν εκείνη έκανε για πρώτη φορά έρωτα με τον 16χρονο πρίγκιπα Χάρι.

    Από την άλλη, ο αυτοεξόριστος στις ΗΠΑ Βρετανός πρίγκιπας φέρεται ότι βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση όταν η δημόσια ομολογία της έφτασε στα αυτιά της Μέγκαν.

    sasa
    Η Σάσα Γουόλπολ

    • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

    Η Γουόλπολ έκανε την αποκάλυψη στη «Sun», λίγες εβδομάδες αφότου ο Χάρι έγραψε για την πρώτη σεξουαλική του εμπειρία στην αυτοβιογραφία του «Spare», χωρίς να κατονομάσει τη «μεγαλύτερή του» παρτενέρ. Η Γουόλπολ, που είναι παντρεμένη μητέρα δύο παιδιών και εργάζεται ως οδηγός εκσκαφέων στην Αγγλία, εκμυστηρεύτηκε ότι το 2001 κάλεσε τον 16χρονο τότε φίλο της Χάρι στο μπαρ Vine Tree Inn του Νόρτον στο Γουιλσάιρ, όπου γιόρταζε τα 19α γενέθλιά της.

    Επειτα από αρκετά σφηνάκια ο Χάρι τη φίλησε και της πρότεινε να βγουν έξω για τσιγάρο. Βγήκαν στο πάρκινγκ και αφού πήδηξαν έναν φράχτη με συρματόπλεγμα κατέληξαν να κάνουν σεξ στα χωράφια, με τη Γουόλπολ να κάνει λόγο για «γρήγορο, άγριο, συναρπαστικό» πεντάλεπτο σεξ. «Δεν ήξερα ότι ήταν παρθένος» είπε, προσθέτοντας ότι ο Χάρι φαινόταν να ξέρει τι κάνει. Ωστόσο διέψευσε τον Χάρι, ο οποίος στα απομνημονεύματά του έγραψε ότι του συμπεριφέρθηκε σαν να ήταν επιβήτορας. «Δεν τον αντιμετώπισα σαν νεαρό επιβήτορα» ξεκαθάρισε.

    Πρίγκιπας Χάρι: Με αυτή τη γυναίκα έκανε έρωτα πρώτη φορά – Τι αποκάλυψε η ίδια;
    Ο Χάρι (δεξιά) στο πάρτι λίγο πριν από την «πρώτη φορά» του

    Μια ημέρα μετά την αποκάλυψη, με νέα προσωπική εξομολόγηση στη βρετανική εφημερίδα η Γουόλπολ ανέφερε ότι είπε αμέσως στη μητέρα της Λιν για το σεξ με τον Χάρι. Δεν έκανε το ίδιο με τον 71χρονο πατέρα της Τόνι, ο οποίος το έμαθε λίγο πριν από τη δημόσια αποκάλυψη μέσω της «Sun». Η Γουόλπολ μίλησε για μια εξαιρετικά άβολη στιγμή, κατά την οποία ένιωθε ντροπή.

    Ο Χάρι, από την άλλη, έχει άλλους μπελάδες στο κεφάλι του. Σύμφωνα με τον βασιλικό βιογράφο Ρόμπερτ Τζόμπσον, η σύζυγός του Μέγκαν δεν πήρε καθόλου καλά τις αποκαλύψεις της Γουόλπολ. Οχι τόσο για το σεξουαλικό κομμάτι, αλλά για το σχόλιό της ότι η Μέγκαν έχει κάνει «μάγια» στον Χάρι, ο οποίος τώρα τής δίνει την εικόνα κάποιου στον οποίο έχει γίνει «ξόρκι».

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ