Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Σάββατο 17 Αυγούστου: Ιουλία Καλλιμάνη για μια Μοναδική Βραδιά στο Τσοτύλι 

    Η μαγευτική φωνή και η εξαιρετική σκηνική παρουσία της Ιουλίας Καλλιμάνη έρχεται να μας συναρπάσει σε μια μοναδική εμφάνιση το Σάββατο 17 Αυγούστου 2024 στο Τσοτύλι του Δήμου Βοΐου. Η Ιουλία Καλλιμάνη, με εκατομμύρια προβολές και streams στις ψηφιακές πλατφόρμες, έχει καταφέρει να κατακτήσει τις καρδιές του κοινού με τις διαδοχικές της επιτυχίες και την ξεχωριστή ερμηνεία της.

    Η βραδιά υπόσχεται να είναι ανεπανάληπτη, καθώς η Ιουλία Καλλιμάνη θα μας χαρίσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σε μια συναυλία γεμάτη ένταση και συναίσθημα. Μαζί της, ως Special Guest, ο αγαπημένος ερμηνευτής της παράδοσης Παναγιώτης Θεοδωρίδης, ο οποίος θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο  μουσικές εκπλήξεις και θα ανεβάσει το κέφι στα ύψη.

    Ιουλία Καλλιμάνη στο Τσοτύλι

    Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Ποντιακό Σύλλογο Τσοτυλίου και Περιχώρων και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τσοτυλίου, με την υποστήριξη του Δήμου Βοΐου. Η γενική είσοδος για την εκδήλωση είναι στα 10 ευρώ, ενώ για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 6948 683648 και 6983 040338.

    Μην χάσετε αυτήν την μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε από κοντά την Ιουλία Καλλιμάνη και τον Παναγιώτη Θεοδωρίδη σε μια βραδιά που υπόσχεται να μείνει αξέχαστη!

    Λεπτομέρειες Εκδήλωσης:

    • Ημερομηνία: Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
    • Τοποθεσία: Τσοτύλι, Δήμος Βοΐου
    • Γενική Είσοδος: 10 ευρώ
    • Πληροφορίες και Κρατήσεις: 6948 683648 & 6983 040338
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ