Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
More

    Scooby-Doo: Το Netflix ετοιμάζει live-action σειρά για το κλασσικό κινούμενο σχέδιο

    Η υπηρεσία streaming σύμφωνα με το THR είναι κοντά σε μια συμφωνία για μια τηλεοπτική σειρά live-action βασισμένη στο αγαπημένο κινούμενο σχέδιο της Hanna-Barbera, Scooby-Doo. Οι εκπρόσωποι του Netflix, οι παραγωγοί της Warner Bros. Television και η Berlanti Productions αρνήθηκαν να σχολιάσουν, καθώς η συμφωνία δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί επίσημα.

    Scooby-Doo: Το Netflix ετοιμάζει live-action σειρά για το κλασσικό κινούμενο σχέδιο

    Οι Τζος Άπελμπαουμ και Σκοτ Ρόσενμπεργκ — που προηγουμένως δημιούργησαν το Cowboy Bebop για την Netflix και το High Fidelity για τη Hulu — είναι αυτοί που θα γράψουν το σενάριο και ο Μπερλάντι και η σύντροφός του στην Berlanti Productions, Σάρα Σέχτερ, θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με την Leigh London Redman της εταιρείας. Η Warner Bros. Television, όπου ο Μπερλάντι έχει εδραιωθεί εδώ και χρόνια, είναι το στούντιο που θα εποπτεί καθώς η εταιρεία κατέχει το animation στούντιο Hanna-Barbera.

    Scooby-Doo: Το Netflix ετοιμάζει live-action σειρά για το κλασσικό κινούμενο σχέδιο

    Η live-action δραματική προσέγγιση του Scooby-Doo έρχεται μαζί με τους φίλους του Shaggy, Fred, Velma και Daphne που λύνουν μυστήρια όπως και στην ταινία του 200, που ήταν γραμμένη από τον Τζέιμς Γκαν και με πρωταγωνιστές τους Φρέντι Πρίνζ Τζούνιορ, Σάρα Μισέλ Γκέλαρ, Μάθιου Λίλαρντ, Λίντα Κάρντελινι και Ρόουαν Ατκίνσον. Η ταινία θυμίζουμε έφερε 275 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ