Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
More

    Σε 40 νέες προσλήψεις οδηγών προχωράει ο ΟΑΣΘ

    Με έγκριση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) προχωρά σε νέες προσλήψεις προσωπικού, με σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου. Οι προσλήψεις αφορούν 40 άτομα, ειδικότητας ΔΕ οδηγών και οι συμβάσεις θα είναι ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, οκτώ μηνών.

    Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν επαγγελματική άδεια οδήγησης αυτοκινήτου, καθώς και πιστοποιητικό επαγγελματικής ικανότητας (αναλυτικά τα προσόντα θα αναφέρονται στην ανακοίνωση, η οποία θα «βγει στον αέρα» την ερχόμενη εβδομάδα).

    Ο ΟΑΣΘ προγραμματίζει οι αιτήσεις να κατατεθούν στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, ώστε μέσα στον Ιούλιο να γίνει η αξιολόγηση τους και να προχωρήσει η διαδικασία υπογραφής των συμβάσεων, προκειμένου από την 1η Αυγούστου οι νέοι οδηγοί να βρίσκονται στο τιμόνι.

    «Ο ΟΑΣΘ, έχοντας πολύτιμο σύμμαχο την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, προχωρά με σταθερά και μεθοδικά βήματα στην αναβάθμιση των υπηρεσιών του προς το επιβατικό κοινό.

    Έπειτα από τις προσλήψεις 150 οδηγών τον περασμένο Ιανουάριο, και μετά από την δρομολόγηση 110 καινούριων ηλεκτρικών λεωφορείων, βρισκόμαστε σήμερα στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε νέες προσλήψεις. Η ενίσχυση του ΟΑΣΘ συνεχίζεται, οι δυνατότητες του Οργανισμού πολλαπλασιάζονται, η αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πολίτες εξακολουθεί. Ο ‘‘νέος ΟΑΣΘ’’ χτίζεται», δηλώνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ