Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Σε ελληνικό νησί το Βέλγικο Survivor!

    Σε ελληνικό νησί το Βέλγικο Survivor!

    Σε ελληνικό νησί το Βέλγικο Survivor!

    [ad id=”13289″]

    Το Survivor έχει γίνει η μεγαλύτερη τηλεοπτική «μανία» των τελευταίων μηνών και όχι άδικα. Το reality του ΣΚΑΪ σημειώνει απίστευτα νούμερα τηλεθέασης και έχει καταλήξει να συζητιέται από μικρούς και μεγάλους.

    Όπως έγινε γνωστό λοιπόν, το βελγικό «The Island» πρόκειται να γυριστεί τον προσεχή Οκτώβριο και Νοέμβριο στην Αλιμιά, ένα ακατοίκητο νησάκι που ανήκει διοικητικά στον Δήμο Χάλκης. Πρόκειται για reality επιβίωσης, που μοιάζει πολύ με το Survivor και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Καθημερινής την παραγωγή έχει αναλάβει το ταξιδιωτικό γραφείο Beyond Borders με έδρα το Βέλγιο.

    Σε ελληνικό νησί το Βέλγικο Survivor!

    Ο δήμαρχος Χάλκης, Μιχάλης Πατρός, ανέφερε στην εφημερίδα πως η προβολή του θα αποτελέσει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την τουριστική προώθηση του νησιού σε αγορές όπως του Βελγίου, της Ολλανδίας, της Γαλλίας και άλλων, χωρίς μάλιστα κόστος για τον δήμο.

    Αξίζει να σημειώσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς πέρσι την ίδια περίοδο είχε γυριστεί ο πρώτος κύκλος του, ενώ φέτος θα γίνει η παραγωγή των δυο επόμενων που θα διαρκέσουν περίπου 20 ημέρες.

    [ad id=”6783″]

    Στο The Island συμμετέχουν συνολικά 20 άτομα που χωρίζονται σε δύο ομάδες καταλαμβάνοντας δύο διαφορετικές παραλίες του νησιού. Ο κάθε παίκτης για να συμμετάσχει στο παιχνίδι πρέπει να προπληρώσει το ποσό των 1.295 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα αεροπορικά εισιτήρια! Η παραγωγή παρέχει πόσιμο νερό και κάποια βασικά είδη τροφίμων.

    Οι νικητές των αγωνισμάτων έχουν τη δυνατότητα διαμονής και φαγητού στη Χάλκη. Ο τελικός νικητής που συγκεντρώνει τους περισσότερους πόντους από τα αγωνίσματα κερδίζει την επιστροφή των χρημάτων του, το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων και το ποσό των 500 ευρώ. Ο παίκτης που καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση λαμβάνει πίσω το μισό του κόστους της συμμετοχής του, όπως γράφει το δημοσίευμα.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ