Mεγάλες ανατροπές στον τηλεοπτικό χάρτη προµηνύονται για την επόµενη σεζόν, ξεκινώντας µε τη «βασίλισσα» Ελένη Μενεγάκη, που αποχωρεί από το Mega και αλλάζει τηλεοπτική στέγη.



Επειτα από τρία χρόνια µετά τη µεγάλη επιστροφή της στην τηλεόραση, στο Mega, η Ελένη Μενεγάκη έχει ήδη ανακοινώσει στους συνεργάτες της ότι η λήξη της φετινής σεζόν θα σηµάνει ταυτόχρονα και τη λήξη της συνεργασίας της µε το κανάλι. Οι πληροφορίες τη θέλουν να επιστρέφει στον ΑΝΤ1, στο κανάλι που την ευεργέτησε, όχι όµως µε την ίδια εκποµπή.

Η Μενεγάκη ξεκίνησε απανωτές συναντήσεις µε τους ιθύνοντες του σταθµού του Αµαρουσίου, µε τις δύο πλευρές να συµφωνούν τελικά για µια συνεργασία που σίγουρα οι τηλεθεατές δεν θα περίµεναν. Αν και στο παρελθόν έχει απορρίψει πολλές φορές προτάσεις από τα κανάλια στα οποία εργαζόταν να παρουσιάσει παράλληλα µε το πρωινό ή µεσηµεριανό και βραδινή εκποµπή, αυτή τη φορά φαίνεται πως είναι πιο διαλλακτική. Ετσι, αν τελικά υπογράψει µε τον ΑΝΤ1, θα κάνει βραδινή εκποµπή τύπου talk show.

Παραµένουµε στον ΑΝΤ1, µε τον Γιώργο Παπαδάκη να συνεχίζει στο τιµόνι της πιο µακρόχρονης εκποµπής µέχρι και το επόµενο καλοκαίρι, του 2025.



Με δεδοµένη την αποχώρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου από την πρωινή εκποµπή του σταθµού του Αµαρουσίου, αναζητείται πλέον η διάδοχη κατάσταση. Οσο για το µέλλον της ίδιας στον ΑΝΤ1, αυτή την εβδοµάδα τελικά θα γίνει το ραντεβού της µε τους ιθύνοντες του σταθµού, ώστε να παραµείνει η δηµοσιογράφος στο δυναµικό του για τα επόµενα δύο χρόνια, αναλαµβάνοντας την πρωινή ενηµερωτική εκποµπή του Σαββατοκύριακου, που θα έχει αλλαγές µπροστά από τις κάµερες.


ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΖΩΝΗ

Τηλεοπτική στέγη αλλάζει µία ακόµα ξανθιά, η Φαίη Σκορδά, που θα αποχαιρετήσει τον ΣΚΑΪ και -σύµφωνα πάντα µε το ρεπορτάζ- έπειτα από 11 χρόνια ακούγεται ότι θα ξαναπεράσει το κατώφλι του Mega, καθώς είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2013 µαζί µε τον Γιώργο Λιάγκα, µε προορισµό τότε τον ΑΝΤ1. Σε αυτή την περίπτωση, η Φαίη θα αναλάβει τη γνωστή της ζώνη, 10.00-13.00, ενώ η ∆ανάη Μπάρκα, που θα παραµείνει στο κανάλι, θα προετοιµαστεί για µια νέα εκποµπή, µεσηµεριανή, µε άλλο τίτλο, και θα παίρνει τη σκυτάλη από τη Σκορδά.



Κοντά σε συµφωνία µε τον Alpha ήταν o Νίκος Μουτσινάς, αλλά τελικά οι συζητήσεις τους ναυάγησαν και έτσι πληροφορίες αναφέρουν πως η επαφή µεταξύ των δύο πλευρών στην παρούσα φάση έχει διακοπεί. Την ίδια στιγµή, ο δηµοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής έχει επανεκκινήσει συζητήσεις µε τον ΑΝΤ1.

Το σενάριο που αυτή τη στιγµή είναι πάνω στο τραπέζι θέλει την αξιοποίηση του παρουσιαστή από την επόµενη σεζόν σε ζωντανή ψυχαγωγική εκποµπή – πάντα µε κεντρικό ρόλο. Στον Αlpha επίσης θα ολοκληρωθεί και η συνεργασία µε την Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία πολιορκείται από το Open. Στο Star παραµένει ακόµη ανοιχτή η… υπόθεση µε τη Ζήνα Κουτσελίνη, αφού, µε αφορµή το τέλος της βραδινής της εκποµπής στο Star, το επόµενο χρονικό διάστηµα θα παρθεί η απόφαση για το τηλεοπτικό της µέλλον.


ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ

Ο Γιώργος Λιάγκας ανανέωσε και επισήµως τη συνεργασία του µε τον ΑΝΤ1 για τις επόµενες τηλεοπτικές σεζόν. Σύµφωνα µε ανακοίνωση του σταθµού, ο δηµοφιλής παρουσιαστής «θα συνεχίσει να ανήκει στην οικογένεια του ΑΝΤ1, διατηρώντας τη δυναµική του πορεία». Ο κύβος ερρίφθη και για την Μπέττυ Μαγγίρα και το τηλεοπτικό της µέλλον όσον αφορά την εκποµπή της στον ΑΝΤ1, αφού πήρε το «πράσινο φως» για την εκποµπή της «I Love Σου Κου» για τη νέα σεζόν. Στην πρωινή ζώνη του Alpha η Σταµατίνα Τσιµτσιλή και το «Happy Day» παραµένουν στη θέση τους µαζί µε τους ∆ηµήτρη Παπανώτα, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστα Φραγκολιά. Οµοίως αµετακίνητη είναι και η Κατερίνα Καινούργιου µε το µαγκαζίνο «Super Κατερίνα».

Το «Στούντιο 4», µε τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και τη Νάνσυ Ζαµπέτογλου, το «Πρωίαν σε είδον» µε την Τζένη Μελιτά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο, «Οι µαµάδες» µε την Τζένη Θεωνά, οι «Μπαµπάδες» µε τον Τάσο Ιορδανίδη, όπως και το «∆ύο στις 10» µε τον ∆ηµήτρη Γιαγτζόγλου και τη Ζωή Κρονάκη παίρνουν επίσης το «πράσινο φως» για του χρόνου.