Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
More

  Σειρά και anime θα αποκτήσει το franchise του John Wick

  Σειρά και anime θα αποκτήσει το franchise του John Wick

  Το σύμπαν του John Wick αναμένεται να επεκταθεί και άλλο, καθώς ο σκηνοθέτης των τεσσάρων ταινιών, Chad Stahelski, αποκάλυψε ότι στα σκαριά βρίσκονται μια ακόμα σειρά και ένα anime.

  “Η Lionsgate μας βάζει να αναπτύξουμε την τηλεοπτική σειρά ‘John Wick’, οπότε σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσαμε να εξερευνήσουμε λίγο παραπάνω την High Table”, είπε στο podcast The Discourse (μέσω The Playlist).

  Η εν λόγω σειρά θα είναι “τελείως ξεχωριστή” από το πρόσφατο “The Continental” του Peacock, και ενδέχεται να φέρει χαρακτήρες ήδη γνωστούς στο σύμπαν.

  “Ναι, λατρεύω τον Donnie [Yen], τη Rina [Sawayama], τον Tracker (Shamier Anderson) και η τηλεοπτική σειρά και τα βοηθήματα θα μας δώσουν την ευκαιρία να επεκτείνουμε το είδος του διασκεδαστικού κόσμου που δημιουργήσαμε”, είπε. «”Δεν χρειάζεται να είναι ο John Wick, ο συγκεκριμένος χαρακτήρας, καταλαβαίνετε τι εννοώ, για να μπορέσουμε να εξερευνήσουμε όλα αυτά τα πράγματα”.

  Στη συνέχεια, ο Stahelski αποκάλυψε ακόμη περισσότερα σχέδια για το franchise, λέγοντας ότι “είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για αυτό, γιατί κάνουμε και ένα ιαπωνικό anime, επειδή αγαπώ τόσο πολύ τα ιαπωνικά anime”, είπε. “Για να δημιουργήσουμε όλες τις ωραίες ιστορίες που τα anime θα μπορούσαν να επιτύχουν καλύτερα από ό,τι μπορούσαμε και την τηλεοπτική σειρά για να επεκτείνουμε τον κόσμο μας, θα συνεχίσουμε να έχουμε τη δική μας λύση, καταλαβαίνετε τι εννοώ; Και θα έχουμε ακόμα όλη τη διασκέδαση”.

  Γενικά, η Lionsgate δεν είναι έτοιμη να αφήσει ακόμα το πολύ κερδοφόρο σύμπαν, καθώς η πέμπτη ταινία βρίσκεται στα πρώιμα στάδια, αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί η ιστορία της, ενώ στις 7 Ιουνίου 2024 (ΗΠΑ) θα δούμε το “Ballerina” με την Ana de Armas. Επιπλέον, η Halle Berry είχε αναφέρει στο παρελθόν ότι η χαρακτήρας της, Sofia Al-Azwar, ενδέχεται να πρωταγωνιστήσει στο δικό της spin-off, σχέδια για το οποίο κάνει ήδη ο Stahelski

  Το IGN επικοινώνησε με την Lionsgate για να επιβεβαιώσει τα νέα, αλλά προς το παρόν δεν έχει λάβει κάποιο σχετικό σχόλιο.


  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία | Στείλε μας το άρθρο σου στο [email protected]
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ