Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Σειρά κινουμένων σχεδίων της Wonder Woman ετοιμάζει ο James Gunn

    Σειρά κινουμένων σχεδίων της Wonder Woman ετοιμάζει ο James Gunn

    O συν-Πρόεδρος του DC Studios, James Gunn, αποκάλυψε ότι ετοιμάζει ένα νέο project κινουμένων σχεδίων με την Wonder Woman στο επίκεντρο.

    Η ανακοίνωση έγινε στο Twitter, όπου ο Gunn απάντησε σε δημοσίευση ενός fan που ισχυρίζεται ότι η υπερηρωίδα έχει “ανεκμετάλλευτη προοπτική και ιστορίες” που πρέπει “να τις εκμεταλλευτεί” το στούντιο. Ο Gunn συμφώνησε με το σχόλιο και είπε ότι “δουλεύει πάνω σε αυτό”, ενώ σε άλλο του σχόλιο ανέλυσε λίγο παραπάνω τα σχέδιά του λέγοντας τα εξής: “Δουλεύουμε στο να φέρουμε την Wonder Woman σε περισσότερο animation. Συμφωνώ ότι δεν έχουμε δει αρκετή από αυτήν σε αυτήν την περιοχή και ήταν ένα από τα πρώτα πράγματα που ανέφερα στα παιδιά του animation”.

    Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει την Diana Prince/Wonder Woman σε live-action εκδοχή, μέσα από τις ταινίες της Patty Jenkins, “Wonder Woman” (2017) και “Wonder Woman 1984” (2020) και μέσα από τα “Batman v Superman: Dawn of Justice” (2016), “Justice League” (2017) και “Zack Snyder’s Justice League” (2021). Σε όλες αυτές τις ταινίες, την ενσάρκωνε η Gal Gadot. Η ηθοποιός ήταν να επιστρέψει για την τρίτη αυτόνομη ταινία της ηρωίδας, αλλά το στούντιο την απέρριψε. Ωστόσο, cameo εμφάνιση πρόκειται να κάνει στο επερχόμενο “Shazam! Fury of the Gods”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στην χώρα μας στις 16 Μαρτίου.

    Γενικά, η ηρωίδα έχει κάνει εμφανίσεις σε άλλα projects κινουμένων σχεδίων (ως επί το πλείστων σε ιστορίες της Justice League), ενώ πρόσφατη αυτόνομή της ταινία ήταν το “Wonder Woman: Bloodlines” (2019), της οποίας την φωνή δάνειζε η Rosario Dawson.

    Παράλληλα, να πούμε ότι από το DCU αναμένουμε το “Paradise Lost”, την νέα δραματική σειρά που θα επικεντρώνεται στην πολιτική ίντριγκα που υπήρχε στην Themyscira, το σπίτι των Αμαζόνων, πριν από την γέννηση της Diana. Δείτε όλες τα project του πρώτου κεφαλαίου του DC Studios που θα φέρει το όνομα “Gods and Monsters”, το οποίο θα εισάγει τουλάχιστον πέντε χαρακτήρες.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Φεβρουάριο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ