Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Σειρά στο Apple TV+ φέρνει ο σκηνοθέτης του “Extraction”

    Σειρά στο Apple TV+ φέρνει ο σκηνοθέτης του "Extraction"

    Μια νέα σειρά στο Apple TV+ πρόκειται να φέρει ο Sam Hargrave.

    Ο λόγος για το “The Last Frontier”, το οποίο, σύμφωνα με το Deadline, θα είναι μια δημιουργία των Jon Bokenkamp (The Blacklist) και Richard D’Ovidio (The Blacklist: Redemption), και θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Τόσο οι δυο τους, όσο και οι Hargrave και Jason Clarke θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί του project.

    Η σειρά θα περιστρέφεται γύρω από “τον Frank Remnick, έναν μοναχικό αστυνόμο σε μια ήσυχη και απομονωμένη περιοχή της Αλάσκα, του οποίου η δικαιοδοσία ανατρέπεται όταν ένα αεροπλάνο μεταφοράς κρατουμένων πέφτει στην περιοχή του, ελευθερώνοντας δεκάδες βίαιους φυλακισμένους. Έχοντας την αποστολή να προστατέψει την πόλη που έχει ορκιστεί να προστατέψει, ξεκινά να πιστεύει ότι η σύγκρουση δεν ήταν ατύχημα, αλλά το πρώτο βήμα ενός καλοσχεδιασμένου σχεδίου με διεθνής πολιτικές εμπλοκές”.

    Τον εν λόγω πρωταγωνιστικό ρόλο θα αναλάβει ο Clarke που έγινε γνωστός μέσα από την σειρά “Brotherhood” (2006-08). Κινηματογραφικά τον έχουμε δει στα “Zero Dark Thirty” (2012),”White House Down” (2013), “Dawn of the Planet of the Apes” (2014), “Terminator Genisys” (2015), “Everest” (2015), “All I See Is You” (2016), “Mudbound” (2017), “Chappaquiddick” (2017), “First Man” (2018) και “Pet Sematary” (2019), ενώ από το 2022, πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά “Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty”, η οποία έχει ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν.

    Ο Hargrave ξεκίνησε την καριέρα του ως κασκαντέρ, έχοντας δουλέψει σε μεγάλες παραγωγές, όπως τις ταινίες “The Hunger Games” (2013-15) και τα “The Accountant” (2016), “Suicide Squad” (2016), “Atomic Blonde” (2017) και “Deadpool 2” (2018), ενώ συνεργάστηκε με το Marvel Studios για τα “Captain America: Civil War” (2016), “Avengers: Infinity War” (2018) και “Avengers: Endgame” (2019). Έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το “Extraction” του Netflix και έχει αναλάβει το sequel που θα κάνει την πρεμιέρα του στις 16 Ιουνίου 2023. Αναμένουμε επίσης, το “Combat Control”, με πρωταγωνιστή τον Jake Gyllenhaal.

    Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία πρεμιέρας του “The Last Frontier”. Πώς σας ακούγεται η σειρά; Πείτε μας στα σχόλια. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ