Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Sequel και prequel αποκτά το “The Terminal List” του Amazon

    Sequel και prequel αποκτά το "The Terminal List" του Amazon

    Το Amazon ανακοίνωσε την επέκταση του “The Terminal List” τόσο με μια δεύτερη σεζόν, όσο και με μια prequel σειρά.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της συνδρομητικής, η νέα σεζόν θα φέρει την επιστροφή, τόσο του Chris Pratt, όσο και του υπόλοιπου cast, και θα εξιστορεί τα γεγονότα του “True Believer”, του δεύτερου μυθιστορήματος του Jack Carr. Η ιστορία θα λαμβάνει χώρα αμέσως μετά την προηγούμενη και θα δούμε τον James Reece να προσπαθεί να ξεσκεπάσει μια ακόμα μεγαλύτερη συνωμοσία που απειλεί – αυτή τη φορά – ολόκληρο το έθνος.

    “Χαίρομαι που ανακοινώνω ότι η δεύτερη σεζόν του ‘The Terminal List’ είναι καθοδόν και είμαι πολύ χαρούμενος που θα αναλάβω και πάλι τον ρόλο μου ως James Reece”, είπε ο Pratt σε δήλωσή του. “Αυτή η σεζόν υπόσχεται να είναι ακόμα πιο έντονη και γεμάτη δράση από την πρώτη, και ανυπομονώ να την δουν όλοι”.

    Επιπλέον, ανακοινώθηκε η prequel σειρά που θα επικεντρώνεται στον Ben Edwards, τον οποίο ενσάρκωσε ο Taylor Kitsch. Ο χαρακτήρας ήταν πολύ σημαντικός στην εξέλιξη της πρώτης σεζόν και σε αυτήν την ιστορία θα δούμε το background του και θα μάθουμε λεπτομέρειες για το σκοτεινό και ηθικά διφορούμενο παρελθόν του.

    “Οι fans του ‘The Terminal List’ θα χαρούν να δουν τη συνέχεια του ταξιδιού του James Reece στη γεμάτη δράση ιστορία της βίαιης εξιλέωσης του ‘True Believer'”, είπε ο συγγραφέας και εκτελεστικός παραγωγός, Jack Carr, σε δήλωσή του. “Και είμαστε χαρούμενοι που θα χτίσουμε αυτό το prequel του ‘Terminal List’ και θα εξερευνήσουμε τον Ben Edwards, που έφερε στην ζωή τόσο δυναμικά ο Taylor Kitsch.”

    Εκτός των προαναφερθέντων, άλλοι πρωταγωνιστές ήταν οι Constance Wu ως Katie Buranek, Riley Keough ως Lauren Reece, Arlo Mertz ως Lucy Reece, Jeanne Tripplehorn ως Lorraine Hartley, Nick Chinlund ως Gerald Pillar, Matthew Rauch ως Leonard Howard, LaMonica Garrett ως Bill Cox και Patrick Schwarzenegger ως Donny Mitchell. Δημιουργός ήταν ο David DiGilio, οποίος ήταν εκτελεστικός παραγωγός με τους Antoine Fuqua, Jon Schumacher, Daniel Shattuck, David Auge, Pratt και Carr.

    Η παραγωγή των δύο project βρίσκεται ακόμα στα πρώιμα στάδια και άγνωστη παραμένει ακόμα η ημερομηνία πρεμιέρας τους. Η πρώτη σεζόν έφερε οχτώ επεισόδια που έκαναν όλα την πρεμιέρα τους την 1η Ιουλίου του έτους που μας πέρασε. Διαβάστε το review μας και πείτε μας στα σχόλια τη δική σας γνώμη για την επέκταση.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ