Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Σεργουλόπουλος: Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους συμπαθώ καθόλου – Δεν τους κάνω unfollow για να βλέπω τι βλακείες γράφουν

    Σεργουλόπουλος: Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους συμπαθώ καθόλου – Δεν τους κάνω unfollow για να βλέπω τι βλακείες γράφουν

    Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει στις πρωινές εκπομπές σχετικά με τα follow και τα unfollow ανάμεσα σε παρουσιαστές και δημοσιογράφους και στάθηκε αφορμή για την στήλη «Γιγαντιαία Αποψάρα» στην σημερινή εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε για τον τρόπο που χειρίζεται τα δικά του social media και αποκάλυψε ότι «ακολουθεί» ορισμένους που ναι μεν, δεν συμπαθεί αλλά θέλει να βλέπει τις ανοησίες που γράφει.

    «Πρώτα από όλα δεν ξέρω ποιος με κάνει follow και unfollow. Απορώ πως οι συνάδελφοι της Σταματίνας Τσιμτσιλή ήξεραν ότι η Ελένη Μενεγάκη της έκανε follow. Εγώ δεν ξέρω να το κάνω. Αν δω στις ειδοποιήσεις ότι κάποιος με ακολουθεί και τον ξέρω, λέω καιρό έχω να τον δω αυτόν, να του κάνω ένα follow. Είναι μια ενέργεια ανταπόδοσης. Αν μου κάνει αίτημα φιλίας στο Facebook και δω ότι είναι ενδιαφέρων άνθρωπος, ίσως να τον ακολουθήσω» ανέφερε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

    «Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους συμπαθώ καθόλου. Τους είχα κάνει follow κάποια στιγμή όταν υπήρχε αυτό το follow και follow back. Αυτούς δεν τους κάνω unfollow για να βλέπω τι βλακείες γράφουν. Να βλέπω πόσο δίκιο έχω και να επιβεβαιώνομαι… Το unfollow το κάνω σε βαριές περιπτώσεις. Block και delete κάνω στον κακοποιητικό λόγο και μία φορά που είχα τσακωθεί πολύ» συνέχισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ