Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
More

  Seven Spot: Πρωτοποριακό πρόγραμμα ανταλλαγής smartphones και tablets

  sevespots-logo

  Σε νέες αγορές προϊόντων τεχνολογίας εισέρχεται η Seven Spot, η μεγαλύτερη, σύγχρονη, ελληνική αλυσίδα καταστημάτων οικιακής ψυχαγωγίας. Συγκεκριμένα, τα καταστήματα Seven Spots μαζί με τη μεγαλύτερη και πληρέστερη ταινιοθήκη της ελληνικής αγοράς και τα πάντα γύρω από την τεχνολογία gaming διαθέτουν τώρα και μία πλήρη γκάμα smartphones, tablets, gadgets και αξεσουάρ σε ασυναγώνιστες τιμές.

  Η Seven Spot με τις νέες κατηγορίες προϊόντων που εντάσσει στα 80 καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα καλύπτει τις ανάγκες ψυχαγωγίας ακόμη και των πιο απαιτητικών καταναλωτών κάθε ηλικίας.

  Επιπλέον, η Seven Spot υλοποιεί ένα πρωτότυπο πρόγραμμα ανταλλαγής για παλιά games και κονσόλες. Mόνο στα καταστήματα Seven Spots, μέσω του προγράμματος «Ανταλλαγή», οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να φέρουν τα παλιά games και κονσόλες, να μάθουν την αξία τους και να τα ανταλλάξουν με καινούργια. Εναλλακτικά έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν έκπτωση και να αποκτήσουν σε απίστευτη τιμή το smartphone ή το tablet της επιλογής τους.

  Το πρόγραμμα ισχύει για όλα τα games και για όλα τα formats και οποιαδήποτε κονσόλα της τελευταίας τετραετίας. Η αξιολόγηση για την αγορά γίνεται από τον υπεύθυνο του καταστήματος και δεν υπάρχει κανένα όριο στην έκπτωση που μπορεί να κερδίσει ο καταναλωτής που συμμετέχει στο πρόγραμμα, ενώ μπορεί να αποκτήσει ένα καινούργιο game ή όποιο άλλο προϊόν επιθυμεί ακόμη και δωρεάν!

  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.sevenspots.gr .

  Seven Spot στην Κοζάνη Τράντα Ιωάννη 8

  Τηλ. 24610-49803

  antallagifbposts

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία | Στείλε μας το άρθρο σου στο [email protected]
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  Το Νο1 Ραδιόφωνο του Νομού Κοζάνης

  Άκου Δυνατά τις επιτυχίες του σήμερα στον Μελωδία 102.4.

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Enjoy exclusive access to all of our content

  Get an online subscription and you can unlock any article you come across.